Annonce
Ugeavisen Ølgod

Handel og erhverv øjner ny mulighed for iværksætterhus og kontorfællesskab

Det er adressen her i Ølgod, der pusles med omkring nyt kontorfællesskab og iværksætterhus. Arkivfoto: Henrik Cramon
Ledige lokaler overfor bageren sætter gang i en mangeårig drøm hos Ølgod Handel og Erhverv. Flere interesserede har henvendt sig om stedet.
Annonce

Ølgod: I Ølgod har man i mange år drømt om et iværksætterhus med et kontorfællesskab. Nu foreligger muligheden - endda på en central adresse midt i byen, på Storegade 16-18, lige overfor bageren.

- Nu hvor ugeavisen officielt flytter ud i begyndelsen af det nye år, ville det være alletiders med flere folk i huset. Det er en mangeårig drøm i Ølgod med et iværksætterhus og kontorfællesskab, siger erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv, Henrik Cramon, der selv har kontor på adressen.

Han frygter dog ikke at komme til at sidde alene ret længe.

- Der har allerede været interesserede på besøg, så mon ikke også andre kommer til. Det skorter jo ikke på iværksætteri i Ølgod og omegn, siger han.

Benny Hansen i Ølgod arbejder for, at et iværksætterhus og kontorfællesskab kan blive en realitet først i det nye år. Det skal være centralt beliggende i Storegade. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Annonce

Lokaler

Denne opfattelse deler udlejeren af ejendommen.

- Der er talt med flere erhvervsdrivende i byen, og der er flere interesserede, lyder det fra udlejeren Benny Hansen, indehaver af Hansen & Bay Byg A/S.

Benny Hansen har tidligere forsøgt sig med lignende tiltag i området ved Xpedit i forbindelse med på- og aflæsning af HTH-lastbiler og i et samarbejde med et lokalt vognmandsfirma.

Adressen i Storegade er på 185 kvadratmeter butik eller kontorområde og dertilhørende 55 kvadratmeter lagerplads.

- Jeg forestiller mig, at lokalet ville være ideelt for fire erhvervsdrivende i et kontorfællesskab samt mulighed for butiks-showroom med lagerplads, men der er sikkert flere muligheder, jeg ikke har tænkt på endnu, siger Benny Hansen, der byder idéer velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce