Annonce
Ugeavisen Ølgod

Hanne kan fejre 25 års jubilæum hos Nobia

Hanne Bertelsen Pedersen kan den 1. juni 2021 fejre sit 25 års jubilæum på Nobia Danmark A/S i Ølgod. PR-foto

Ølgod: Hanne Bertelsen Pedersen, Solvænget 65, 6870 Ølgod, kan 1. juni 2021 fejre sit 25 års jubilæum på Nobia Danmark A/S i Ølgod. Det oplyser Nobia Danmark i en pressemeddelelse.

Hanne Bertelsen Pedersen begyndte 1. juni 1996 som assistent i økonomiafdelingen.

Hanne Pedersen blev ansat i økonomiafdelingen med den primære funktion at varetage korrektioner af fakturering mod butikkerne - et ”hade”-job, som ingen ønskede at varetage. Hanne formåede dog via kontakten til butikker og sælgere at udvikle jobbet til noget positivt.

Annonce

- Gennem årene har Hanne med stor entusiasme deltaget i udvikling af vores administrative processer. Hun har derved opnået et grundigt og omfangsrigt kendskab til både salgs-, produktions- og administrationssystem, en viden, som dagligt kommer vores virksomhed til gavn. Hanne nyder derfor, qua sin erfaring og dybe kendskab til systemer, stor anerkendelse internt såvel som eksternt fra vores butikker/sælgere, skriver Nobia.

I de 25 år er der sket flere organisatoriske ændringer, og mange kollegaer er kommet og gået, men Hanne er blevet. Hun har været - og er stadig - en utrolig afholdt kollega, som gennem sit humør, arbejdsindsats og indblik i virksomheden bidrager til et bedre Nobia Danmark A/S.

Privat er Hanne bosiddende i Ølgod, gift med Bent, og har tre voksne børn. Fritiden fordrives med familie, venner, hus og have.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Ugeavisen Ølgod

Frustreret Skovlund-forstander i bøn, inden det hele er slut: - Lad os få to normale uger her til sidst

Annonce