Annonce
Ugeavisen Ølgod

Helle fra tøjbutikken Bruhn er glad for, at kunder fik en check

Helle Spicker har i 4,5 år drevet tøjbutikken Bruhn, som, før hun overtog, blev stavet Bruun. Det stumme h står får Helle.  Foto: Morten Nielsen
Annonce

Tistrup: Coronaen gør 2020 til et specielt år for alle, og det har det også været i tøjbranchen. Men der er især én ting, der glæder Helle Spicker, som ejer butikken Bruhn i Tistrup. Butikken handler både med dame- og herretøj.

Det er godt, at staten har sendt en check til de, der ikke har kunnet få frigivet feriepenge her i efteråret. Det er især ældre - pensionister - men også unge under uddannelse eller lignende, der har fået et tilskud på 1000 kroner. Dem har butikken virkelig kunnet mærke, oplyser Helle Spicker.

De, der fik feriepenge udbetalt, fik store beløb, og de er måske brugt på andet end tøj. Feriepengene har i hvert fald smittet knap så meget af i butikken Bruhn.

Da coronarestriktionerne blev lempet i begyndelsen af sommeren, da kom der virkelig gang i salg af festtøjet, men det gik i stå, da der blev indført et skærpet forsamlingsforbud på maksimum 50 personer i slutningen af september.

Det kan butikken ikke gøre noget ved, men selvfølgelig savner butikken de julefrokoster, som nu er aflyst, oplyser Helle Spicker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce