Annonce
Ugeavisen Ølgod

Helle sælger sko, tøj og diverse accessories i Tistrups bymidte

Hos Bruhn i Tistrup har Annitta Krog og Joseffa Sigaard travlt med sommersalget. Der er ingen ferielukning. Foto: Tatjana Johnsson
Kundegruppen er bred fra de 18-99-årige, og kunderne kommer fra et stort opland
Annonce

Tistrup: Helle Spicker, indehaver af tøj og skobutikken Bruhn i Tistrup bymidte, satser bredt på kundegruppen.

Hos os er målgruppen 18 til 99-årige, siger Helle Spicker med et smil på læben, men man er ikke i tvivl om, at hun mener det.

Med et befolkningstal i Tistrup på under 1500, så er en tøj og skobutik til både mænd og kvinder, som Bruhn, afhængig af lokalt kendskab og opbakning.

- Lokal opbakning, det må jeg sige at vi får, også i den grad. Oplandet er faktisk rigtig stort. Vi er tre ansat, og har åben til halvseks til dagligt, og om lørdagen til halvet, lige nu har vi også en praktikant, siger hun og tilføjer:

- Vi har stort set åben året rundt, og jeg har de bedste ansatte, der passer butikken, når jeg endelig holder lidt ferie.

Helle Spicker, indehaver af Bruhn, Tistrup

Annonce

Fællesaktiviteter

Det siger sig selv at vi i bymidten læner os lidt op ad Ronnie ( red. RonnieJosefsen, uddeler i Dagli Brugsen), da han har den største kundestrøm i byen fra morgen til aften. Vi bakker op om Tistrups have- og smagsdag, hvor Ronnie er hovedarrangør, og vi har en late night i september.

- Det er også vigtigt at vi har åbent i ferierne - inklusiv sommerferien, så det har vi. Vi samarbejder også med andre til vores kundeaftener, fornylig var Fru Vestkjær i Ølgod forbi med ginsmagning til et arrangement, og snart er vi at finde på modeshowet til byfesten i Skovlund, siger Helle Spicker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce