Annonce
Ugeavisen Ølgod

Hos HTH Ølgod fremstilles miljøvenlige køkkenbordplader af tropetræ

Filialchef i HTH Ølgod Peder Gammelmark står her med bordpladeprøver i miljøvenlig og bæredygtig bambus fra FSC skov. PR-Foto.
De forringer ikke indeklima og sundhedstilstand med skadelige dampe fra for eksempel lakeringer.
Annonce

Ølgod: Hos HTH Ølgod produceres og tænkes der i bæredygtige og miljøvenlige køkkener.

- Vi forsøger at efterleve FN's 17 verdensmål, der har til formål at skabe en mere bæredygtig udvikling. Vi bestræber os på at tage hensyn til miljøet i alt, vi foretager os, siger filialchef i HTH Ølgod, Peder Gammelmark og tilføjer:

- Vores massive bordplader af tropetræ er FSC-mærkede, som garanterer, at de er fremstillet af træ fra ansvarligt skovbrug. I en FSC skov tages der hensyn til truede dyr og planter, og til de mennesker, der bruger skoven. Skovarbejdere bliver uddannet, og får sikkerhedsudstyr samt en ordentlig løn.

HTH Ølgod er også tildelt Indeklima Mærket, som Teknologisk Institut tildeler og tager kontrolprøver på.

- Indeklima Mærket stiller krav til materialerne, at de er testede for for eksempel afgasning, så lak og andre dampe over tid ikke påvirker vores sundhed og indeklima generelt, siger Peder Gammelmark.

FSC mærket:

En international mærkningsordning for ansvarligt produceret træ og en global non-profit mærkningsordning. En FSC (Forest Stewardship Council) skov tager hensyn til truede dyr, planter og de mennesker, der arbejder i skoven.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce