Annonce
Ugeavisen Ølgod

Husk at tænke på 6823 med Venstre-stemmen

Kristian Støjberg, formand for Skovlund-Ansager Venstre. PR-foto
Annonce

Læserbrev: Efter en formentlig helt speciel jul og nytårstid, så er det nu tid til at ønske Godt Nytår.

Det nye år er valgår til kommuner og regioner. For vores område, Skovlund/Ansager, bliver det særdeles spændende. Lokalt skal vi have valgt et nyt medlem til byrådet til at efterfølge Niels Hahr. Og Varde Kommune skal have en ny borgmester!

Venstres valg af borgmesterkandidat bliver d. 25. januar, og det kommer til foregå lidt specielt, hvor man kan vælge mellem personligt fremmøde eller virtuel deltagelse. De fem kandidater er: Connie Høj, Nr. Nebel, Line Berner, Næsbjerg, Mads Sørensen, Sig, Peder Foldager, Nordenskov og Tina Agergaard Hansen, Ølgod.


Det er hammervigtigt, at området er repræsenteret i byrådet. Udvikling sker ikke af sig selv.

Uddrag af læserbrevet


Men for at deltage kræver det selvfølgeligt, at man som venstrevælger også har et medlemskort - en nem vej til indflydelse for venstrefolk.

Og 2021 bliver et år med mulighed for indflydelse!

Det er hammervigtigt, at området er repræsenteret i byrådet. Udvikling sker ikke af sig selv - lokale ildsjæle er nødvendige, men nære forbindelser til de besluttende råd er af stor betydning for succes. Det gælder for eksempel for folkeskolen i Ansager, som er under pres, og for SYMBO og Helhedsplan, som er under udvikling i Skovlund.

Og det gælder for de mange ting, som har medvind i området, hvor Niels Haahr har et fingeraftryk. Stort salg af byggegrunde i Ansager, rideklub, cykelstier, boligforeningsbyggeri og anlæg i Ansager og sikkert mange flere projekter.

Det HAR betydning med repræsentation. Vi håber, mange venstrevælgere vil være med til at sætte et flot fingeraftryk på område 6823.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce