Annonce
Ugeavisen Ølgod

Iben, Sara og Mikkel er glade for blæsemusikken

Mikkel Haltrup og Sara Sachi i midten -begge fra Sig - og Iben Delbæk Fyhn fra Horne, er vilde med at spille på klarinet og trompet. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Thorstrup: Mikkel Haltrup bor i Sig, han spiller trompet, fordi hans lærere fra Musik & Billedskolen anbefalede det. I forvejen spillede han trommer på skolen.

- Jeg synes, det er vildt sjovt, og det er dejligt, vi ikke bare skal lære noder, men at vi også spiller efter gehør, siger han og tilføjer:

- Jeg håber ikke, det slutter nu efter 4. klasse, og forresten havde jeg ikke hørt bluesmusik før nu, hvor vi spiller det.

Sara Salchi bor i Sig, hun spiller klarinet, og havde aldrig set sådan et instrument før nu.

- Jeg kan godt lide klarinetten, fordi den har sådan en fin og blød lyd, men man skal passe meget på ikke at blæse for hårdt i den, for så bliver det til en frygtelig pibelyd, siger hun.

Iben Delbæk Fyhn bor i Horne, hun blev også anbefalet at spille trompet.

- Det synes jeg bare er meget nemmere end at spille på klarinet, der er heller ikke så mange knapper at holde styr på, man styrer meget med læberne, siger hun.

Alle tre elever er vilde med at spille på blæseinstrumenter.

Sara Sachi havde aldrig hørt om en klarinet før, nu spiller hun på en. Foto: Tatjana Johnsson
Iben Delbæk Fyhn foretrækker at spille på trompet, da den ikke har så mange knapper, og meget kan styres med munden. Foto: Tatjana Johnsson
Der er sampsil og musikundervisning i skoletiden for 4. klasse på Thorstrup Skole. Foto: Tatjana Johnsson
Mikkel trutter igennem i orkesterklassen Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce