Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ingen vil overtage succes: Ølgod-komet og løveunge lukker sin gamer-butik i Ølgod

Det er med blandede følelser, at Ronnie Olsen nu lukker gamer-butikken i Ølgod. Men det har ikke været muligt at finde en franchisetager, selvom forretningen får forrygende ifølge Ronnie Olesen. Arkivfoto: Martin Ravn
Ronnie Olesen (24) lukker sin butik i Ølgod, da det ikke er lykkedes at finde i franchisetager til Geekd, som var med i Løvens Hule i år. Skal bruge alle sine kræfter på ny butik og lager i Kolding.
Annonce

Ølgod: Siden den nu 24-årige Ronnie Olesen fra Ølgod sammen med en kammerat stiftede Geekd i svigerforældrenes garage i 2017, er det gået stærkt. Så stærkt at han nu mod sin vilje lukker både butik og lager i Ølgod, der ligger på to adresser. Gamer-butikken i Ølgod havde sidste åbningsdag fredag den 22. maj.

- Jeg har det lidt dårligt over det. Det er med blandede følelser. Vi har ikke kunnet finde en, der ville overtage det i franchise-regi, siger Ronnie Olesen.

Kammeraten er i dag købt ud efter han deltog i DR-programmet ”Løvens Hule” i år. Han fik en aftale med løven alias Jacob Risgaard fra webshoppen Coolshop, som købte 35 procent af Geekd.

Senere har YouTube-stjernen Alexander Husum med cirka 400.000 abonnenter købt 20 procent af Geekd, der på kort tid har fået fat i markedet for computer-gaming. Der satses på både fysiske butikker og nethandel.

Den 5. juni åbner Geekd en ny butik med lager tæt på Kolding Storcenter. Cirka 800 kvadratmeter og Geekds nye hovedsæde.

Ronnie Olesen (24) lukker butikken i Ølgod og flytter alle aktiviteter i Geekd til Kolding. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce