Annonce
Ugeavisen Ølgod

Inger har været 30 år på Primo

Inger Frahm Lindblad kunne den 8. oktober fejre sit 30 års jubilæum på Primo Danmark A/S i Tistrup. PR-foto
Annonce

Tistrup: Inger Frahm Lindblad kunne den 8. oktober fejre sit 30 års jubilæum på Primo Danmark i Tistrup.

Inger har i alle årene været ansat i ramme- og efterbearbejdningsafdelingen. Som navnet antyder, har det med svejsning af tætninger og karme til køleskabsbranchen at gøre. Inger står for konfektionsafdelingen, der laver specialsavning, bukning, udstansninger og eksempelvis limning af profiler.

Primo skriver i en pressemeddelsen, at virksomheden kender Inger som en yderst kompetent medarbejder, der med sit snilde og gode overblik får tingene til at glide.

Inger har igennem sin lange tid på Primo haft en ekstra tillidspost som medlem af personaleforeningen, ”Gnisten”, hvor hun har givet en hånd med til de angementer, som de afholder. Yderligere er hun en af tovholderne i afdelingens egen sommerfestafslutning.

I fritiden er det blandt andet hus, have, mand, børn og børnebørn, der optager Inger. Hun cykler også gerne en tur, ikke mindst efter familien er flyttet til Tistrup, hvor de tidligere boede i Horne, og hun dagligt cyklede på arbejde. Strikketøjet findes ligeledes gerne frem, når tid er, ligesom hun tager en svingom i den lokale folkedanserforening. Udenlandsrejser i forbindelse med husbondens kundebesøg gøres også gerne. Således har det foreløbigt bragt dem til Norge, Irland, Skotland, Italien og til Sydafrika, og på denne måde får en masse nye bekendtskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Retroguld i Storegade

Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce