Annonce
Ugeavisen Ølgod

Johnny Madsen gæster Møllen i Ansager

Johnny Madsen gæster Møllen i Ansager med sit band. PR-foto
Allan's Dinér står bag en eksklusiv koncert med Johnny Madsen Band.
Annonce

Ansager: Fredag 10. juli næste år præsenterer Allan's Dinér en eksklusiv koncert med Johnny Madsen Band

Det er første gang, Møllen i Ansager danner rammen om så stort et musiknavn. Cateringfirmaet Allan's Dinér står bag koncerten og Allan Jensen selv glæder sig som et lille barn til juleaften.

- Det er ikke hver dag, vi får besøg af så stort et navn i vores lille by. Det bliver en fed oplevelse. Koncerten foregår på plænen langs åen - og det bliver eksklusivt, da pladsen naturligt kun giver adgang for et begrænset antal gæster, fortæller Allan Jensen i en pressemeddelelse om koncerten.

Johnny Madsen Band er Johnny Madsen, vokal og guitar, Knud Møller, vokal og guitar, Niels Nello Mogensen, vokal og bas, og Henrik From, trommer og percussion.

Annonce

Fest hele natten

Koncertgæsterne kan ud over et genhør med de mange Johnny Madsen-hits vente lækkerier fra Allan's Dinér, når sulten indfinder sig. Der kan købes forplejning i flere prisklasser fra den helt store koncerttallerken til sandwich og pølser.

Indgangen åbner klokken 17, og der vil være god opvarmning, inden Johnny Madsen Band går på scenen klokken 21.30.

Festen på Møllen slutter ved midnat, men fortsætter naturligvis på Hjørnekroen - "Ansagers ældste spillested" - hvis folk endnu ikke er klar til dynen.

Billetsalg starter mandag 25. november klokken 10 ved fysisk afhentning hos Allan's Dinér i Nørregade i Ansager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce