Annonce
Ugeavisen Ølgod

Journalist og forfatter Morten Sabroe fortæller om ny roman på Kulturhuset

Journalist og forfatter Morten Sabroe fortæller på Ølgod Bibliotek og Kulturhuset den 4. marts om at frigør sig fra de svigt, man er blevet udsat for som barn. Han lægger med en ny selvbiografisk roman op til diskussion om, hvordan man gør sig fri af de svigt, han beskriver i romanerne "Du som er i himlen" og "Fader vor". PR-foto
Annonce

Ølgod: I samarbejde med Grundtvigsk Foredragsforening Ølgod byder Ølgod Bibliotek på et forfatterforedrag i Kulturhuset med journalist og forfatter Morten Sabroe onsdag den 4. marts kl. 19. Billetter kan købes på bibliotekets hjemmeside eller ved indgangen. Under overskriften "Mit halve hjerte, mit hele liv" fortæller Morten Sabroe om at være taget til Thailand for at skrive sig ud af de svigt, som han oplevede som barn. Tyve år er der gået, siden han på skrift slog sine forældre ihjel i romanerne "Du som er i himlen" og "Fader vor".

Men drengen er ved at finde vej ud af mørket. En historie presser sig på, båret af angst for at begå samme fejltagelse, som han hele sit liv har bebrejdet sin mor: at slå hånden af den, der står ham allernærmest.

Gratis for medlemmer af Grundtvigsk Foredragsforening. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce