Annonce
Ugeavisen Ølgod

Julemærkemarch på egen hånd i Næsbjerg

Blomsterdekoratør Heidi Lindholm Gelmer og hendes bror Allan Ditlevesen i Sig gik Julemarch, som de plejer, selvom det foregik som familie i år og ikke i en stor gruppe. Privatfoto
Annonce

Næsbjerg/Sig: Dagsordenen er sat med covid-19 på spil. Derfor blev Julemærkemarchen i hele landet i år også noget anderledes.

Men der blev alligevel gået til fordel for julemærkehjemmene søndag den 6. december.

- Vi plejer at gå Julemærkemarchen hvert år, siger Heidi Lindholm Gelmer, der til daglig er leder af blomsterafdelingen i Kvickly, Varde.

Rigtig mange juletraditioner må aflyses i år. Således også familien Gelmer i Sigs deltagelse i decembers julemærkemarch til fordel for julemærkehjemmene i Danmark. I stedet for en fælles march var der lagt op til, at man individuelt som familier eller mellem venner valgte at støtte sagen på gåben. Privatfoto

Heidi bor i Sig, men havde denne eftermiddag taget familien med på gåtur 5,5 kilometer ved barndomsbyen Næsbjerg.

- Vi skal selvfølgelig ud at gå for Julemærkehjemmene, som vi plejer. Det er en organisation, der gør en forskel for børn i Danmark, som jeg i forvejen støtter hver måned, og nu betaler vi så lidt ekstra for at være med i marchen som altid, slutter Heidi Lindholm Gelmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce