Annonce
Ugeavisen Ølgod

Julemand på trailer, tv julebanko og julesang i Helle Hallen

Martin Tofting Kristensen, formand for Fåborg Borgerforening, står klar med julebanko live fra tvstudie i Esbjerg den 9. december om aftenen klokken 19. PR-Foto: Patrick Pedersen
Fåborg Borgerforening går ikke ned på jul i år, selvom det har krævet ekstra fantasi at arrangere tiltag, der kan gennemføres trods restriktioner.
Annonce

Fåborg: Fåborg Borgerforening aflyser ikke julen trods pandemi. Derfor kom julemanden ud på trailer med godteposer i weekenden, hvor børnene afleverede en juletegning, som bliver udstillet i Fåborg Hus.

I lørdags kom julemanden på besøg i en trailer belæsset med julegodter, der blev delt ud til Fåborgs mange, glade børn. De havde til gengæld tegnet juletegninger, som julemanden fik med, der udstilles i Fåborg Hus. Her er det fra venstre: Magne, Ellie og Valde Kristensen. Privatfoto

- Vi laver også et virtuelt tv-julebanko, som man kan deltage i ved at tune ind på byens Facebookside. Her sidder vi tre opråbere i et studie i Esbjerg hos ESTV, da Patrick Pedersen i Fåborg, arbejder med lokaltv til daglig havde mulighed for at låne studiet til os og stå for produktionen, siger formand Fåborg Borgerforening Martin Tofting Kristensen og tilføjer:

- Vi har prøvet at lave det lidt, som vi kender det med banko på Fåborg Kro, vi sidder tre mand i studiet bland andre byens banko mand Jørgen Madsen, der som han plejer råber numre op. Der spilles i alt 10 spil og byens erhvervsliv har ikke sparet på sponserede præmier.

Julemanden på tur i trailer i Fåborg. Privatfoto

Der ringes ind ved fyldt plade, og præmierne bringes ud.

Annonce

Julesang i Helle Hallen

Sammen med Årre Borgerforening, er der den 21. december arrangeret julekoncert i Helle Hallen.

- Vi vil så gerne kunne synge julen ind, det er noget af det hyggeliste, siger Martin, der kan fortælle at det er Pernille Tommerup, der slår tonen an. Hun er uddannet fra Musikkonservatoriet i Esbjerg, som de sidste 20 år har sunget omkring 500 forestillinger på Den Ny Opera for børn og voksne.

Operasanger Pernille Tommerup synger julen ind i Helle hallen den 21. december. Arkivfoto: Bendt Christiansen.

Mandag den 21. december synger vil jule ind med fællessang i Helle Hallen godt hjulpet på vej af Pernille Tommerup og hendes pianist. Vi skal synge en hel række af julens klassiske sange, nye som gamle og vi får god hjælp af Pernille som er uddannet fra Musikkonservatoriet i Esbjerg og som de sidste 20 år har sunget omkring 500 forestillinger på Den Ny Opera for børn og voksne.

Der må være 125 til julekoncerten i Helle hallen den 21. december. Tilmelding til Mette Pilgaard Skovbjerg fra Fåborg Borgerforening på mobil 40180264.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce