Annonce
Ugeavisen Ølgod

Køb en trøje og få en and med i købet

Tre rappe kvinder i Bruhns deler ænder ud som en sjov julegimmick fra tøjbutikken. Fv. Karin Biehl Madsen, Annitta Krog og indehaver Helle Spicker. PR-foto
Nu kan man også få and på gaflen i tøj og skobutikken i Tistrup. Søndag den 22. december er der jul på Torvet i Tistrup.
Annonce

Tistrup: Det er ikke hver dag, man har mulighed for at handle et kinderæg i en tøj og skobutik med tre i én. Men det er netop, hvad man kan hos Bruhns i Tistrup i december.

- Ja, vi har lavet en lille gimmick. Hvis man handler tøj og sko hos os for minimum 500 kroner, så får man en and med i købet til julebordet. Den udleveres ovre i Brugsen, siger indehaver Helle Spicker med en smittende latter.

I Tistrup er der søndag den 22. december jul på torvet for hele familien.

- Vi tænder op i et bålfad mellem klokken 13-15 lørdag eftermiddag, hvor folk har mulighed for at kigge forbi og bage snobrød og pandekager. Julemanden kigger også forbi med julegodter, siger Brian Petersen fra spejderne i Tistrup.

Radio og Tv-gården sørger for, at julesangene kimer frydefuldt ud af højttalerne på torvet, så der kan danses om juletræet.

Jul i Tistrup er et samarbejde mellem borgerforeningen, byens butikker og spejderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce