Annonce
Ugeavisen Ølgod

Køkkenbutik i Ølgod udvider staben med 25 procent: - Vi har lige så travlt som inden finanskrisen

Peter Risborg og Hans Peter Terkildsen er indehavere af HTH-butikken i Ølgod, hvor de nu skal ansatte fire-seks nye medarbejdere, efter at corona har givet dem ekstra travlt. PR-foto
Corona har fået danskernes køkkendrømme til at spire. Det mærker HTH-butikken i Ølgod, der må ansætte nye medarbejdere for at kunne følge den stigende efterspørgsel.

Ølgod: En kombination af regeringens hjælpepakker, mere hjemmearbejde og begrænsede muligheder for rejser og andre aktiviteter har øget danskernes iver efter at give hjemmet – og ikke mindst køkkenet – et løft.

Det er i hvert fald Hans Peter Terkildsens teori, for der er blevet sat skub i køkkenbranchen i så høj grad, at han som indehaver af HTH-butikken i Ølgod nu skal finde op til seks nye medarbejdere til sit team af specialister, der tegner og indretter køkkener til kunderne.

- De har i øjeblikket stjernetravlt. Vi er faktisk tilbage på niveau med 2007 inden finanskrisen, så ekstrem stor en forespørgslen på forslag, tilbud og tegninger oplever vi, siger Hans Peter Terkildsen.


Vi skal bruge to-tre nye kollegaer i privatkundeafdeling og tilsvarende i erhvervs og projektafdeling. Så vi øger medarbejderstaben med 25 procent.

Hans Peter Terkildsen, indehaver, HTH-butikken i Ølgod


Derfor leder han nu med lys og lygte efter kvalificerede medarbejdere til butikken, hvor de i forvejen er knap tyve ansatte.

- Vi skal bruge to-tre nye kollegaer i privatkundeafdeling og tilsvarende i erhvervs- og projektafdeling. Så vi øger medarbejderstaben med 25 procent, siger han.

Annonce

Kamp om dygtigste medarbejdere

Da corona brød ud, oplevede HTH et kortvarigt dyk i salget, men det vendte hurtigt, og lige siden har efterspørgslen på nye køkkener været højere end nogensinde.

I 2020 blev der ansat over 150 nye medarbejdere i HTH-butikker landet over for at følge med den øgede efterspørgsel, og nu indleder køkkenbrandet 2021 med at efterlyse mere end 50 nye medarbejdere alene i Danmark.

Jesper Gylling Olsen er direktør for Nobia i Ølgod, hvor de tilbyder medarbejdere at begynde i Danmark og dernæst fortsætter karrieren på et af deres eksportmarkeder såsom Sverige, Norge, Island, Finland og Færøerne. Foto: Jacob Schultz

Om HTH

I alt har Nobia Danmark, som ejer HTH, cirka 1300 ansatte, og heraf arbejder de 530 på fabrikken i Ølgod, hvor der i 2020 blev produceret næsten 100.000 køkkener.

Ud over Danmark har HTH i dag butikker i Sverige, Norge, Island, Finland og på Færøerne.

For at vinde yderligere markedsandele planlægger den danske køkkenproducent en geografisk ekspansion i den kommende tid, hvor blandt andet Tyskland indgår i planen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce