Annonce
Ugeavisen Ølgod

Katrine flytter Spanien til købmandsbutikken i Agerbæk

Katrine Ejstrup Hansen er gået i købmandslære i Agerbæk, hvor hun godt kan lide at lave salgsudstillinger med et tema. Privatfoto
Katrine bruger sin fantasi til temaudstillinger i Agerbæks købmandsbutik, hvor hun er ny elev og har et stort fokus på kundepleje. Oprindeligt ville hun have været journalist.
Annonce

Agerbæk/Starup: 21-årige Katrine Ejstrup Hansen fra Starup har som mange andre unge holdt et par sabbatår, efter hun blev student i 2018.

- Jeg skulle lige ud og mærke verden og har blandt andet været lærervikar og på højskole, hvor jeg længe troede, at jeg skulle være lærer eller journalist, siger hun, og tilføjer:

Vigtige elementer som elev hos Brian Bjerregaard, Min Købmand Agerbæk

Brian kigger efter følgende, inden han ansætter en elev:

- Har de generelt flair og forståelse for jobbet i en mindre butik

-  80 procent af ansættelsen handler om personlighed

- Kundepleje og et højt personligt serviceniveau vægter højt

- Man skal kunne interagere og strukturere sin hverdag selvstændigt, og være klar på uforudsigelige elementer  i løbet af en travl dagligdag

- Men der skal også tjenes penge efter et højskoleophold, så jeg søgte jobbet nede ved Brian, købmanden i Agerbæk, der har fået ekstra travlt, efter at Fakta lukkede fornyelig.

Brian Bjerregaard spurgte ret hurtigt, om Katrine ville i lære.

Kundepleje og et overblik til selvstændigt at kunne strukturere en hverdag med mange uforudsigelige elementer skal man bestride for at være god elev hos Brian Bjerrregaard i Min Købmand i Agerbæk. - Jeg så straks, at Katrine Ejstrup havde flair for det og spurgte, om hun ville have en elevplads, og jeg indrager hende i meget af driften, fordi jeg kan mærke hendes drive og engagement i den retning også, siger Brian Bjerregaard. Privatfoto

- Jeg synes, det var en god ide. På den måde fik jeg både arbejde og uddannelse, siger Katrine.

Annonce

En bred uddannelse

Nu er Katrine Ejstrup Hansen gået i lære som salgsassistent.

- Uddannelsen tager to år hvoraf otte uger foregår på Tradium i Randers, der er et uddannelsessted, der samler en bred vifte af erhvervsuddannelser.

Meget sandsynligt vil Katrine Ejstrup Hansen bygge videre på sin købmandssalgsassistent-uddannelse, der tager to år. Privatfoto

- Jeg skal bo på skolen i Randers, og synes det er vildt fedt at møde andre købmandsstuderende. Hvem ved, måske samarbejder vi i fremtiden om et eller andet, men også super at kunne sparre undervejs i uddannelsesforløbet om diverse udfordringer, siger Katrine.

- Katrine tager i første omgang denne uddannelse, fordi den er nem at bygge videre på og er en god grobund for mere ad den vej med handelslivet.

Katrine Ejstrup Hansen ville egentlig være journalist, men for nu er hun startet i en helt anden boldgade som elev hos købmanden. Privatfoto

- Det kan være, jeg skifter branche ud i fremtiden og måske arbejder med tøj, siger Katrine Ejstrup Hansen, der er vild med at lave udstillinger i købmandsbutikken.

Annonce

Spanien kommer til Agerbæk

Katrine havde i forbindelse med sit første skoleophold fået en opgave, hvor hun skulle lave en udstilling med temaet "den smagfulde middag".

- Jeg valgte at lave et spansk tema med et helt lille tapashjørne i butikken pyntet med blandt andet vin, parmaskinke og oste, siger Katrine og tilføjer:

- Det er sjovt at finde på emner, her i sommerferien, hvor mange ikke har været ude og rejse som normalt på grund af pandemien, derfor fandt jeg på at lade Spanien komme til Agerbæk.

Annonce

Gode kollegaer og faste kunder

- Vi er fire ansatte i Agerbæk foruden Brian Bjerregaard, siger Katrine, der også sagde ja til at gå i lære, fordi der er et sjovt og hyggeligt arbejdsmiljø i butikken.

- Vi har mange faste kunder, hvor det falder mig helt naturligt at være udadvendt og få en lille snak, det er både hyggeligt og vigtigt i en nærbutik, siger Katrine, der drømmer om at drive sin egen butik engang.


Vi har et fantastisk fællesskab her i købmandsbutikken. Det har også påvirket min beslutning om at gå i lære netop her i Agerbæk.

Katrine Ejstrup Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce