Annonce
Ugeavisen Ølgod

Kloakmestrenes formand trækker sig og bestyrelsen peger på Mikael Skov fra Årre som ny formand

Den nuværende formand for danske kloakmestre stopper, og bestyrelsen har en ny kandidat klar, nemlig kloakmester fra Årre, Mikael Skov, der har siddet i bestyrelsen de seneste ti år. Privatfoto
Annonce

Årre: Når den nuværende formand for brancheforeningen Danske Kloakmestre, Thomas Rasmussen, på generalforsamlingen på Hotel Koldingfjord lørdag den 14. marts, som bebudet, trække sig fra posten som formand, er bestyrelsen allerede klar med en ny kandidat - nemlig Mikael Skov fra virksomheden Entreprenør & Kloakmester i Årre.

Mikael Skov er allerede oppe i de høje omdrejninger som medlem af bestyrelsen de seneste 10 år. Det er også ham, der er Danske Kloakmestres tovholder på Kloakmessen, som afvikles for fjerde gang i Messe C i Fredericia den 23. og 24. januar med flere end 130 udstillere og forventning om godt 3000 besøgende.

Thomas Rasmussen har kun været formand i omkring trekvart år. Han trådte til, da Tom Ewers måtte trække sig fra posten på grund af voldsomt arbejdspres i sit firma, Sydkystens Brolæsning & Kloak i Hedehusene. Derfor er det anden gang i løbet af tre år, Danske Kloakmestre får ny førstemand.

Den afgående formand forudser mange og spændende opgaver for både sin efterfølger og bestyrelsen i Danske Kloakmestre.

- Vi har fået rigtig godt styr på organisationen, og det hjælper naturligvis bestyrelsens medlemmer til at få mere tid også til deres egen virksomheder”, sige Thomas Rasmussen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce