Annonce
Ugeavisen Ølgod

Knud går på pension efter 45 år på hestehospitalet

Knud I. Christensen går nu på pension. PR-foto
Annonce

Et billede af Knud fra starten af hans ansættelse, hvor han er i gang med at klargøre en ko til Kejsersnit.Ansager: En institution på Ansager Hestehospital går på pension. Knud I. Christensen har været veterinær servicemedarbejder og går efter mere end 45 års ansættelse på pension.

Knud Christensen blev i midten af 1970'erne ansat som staldmedarbejder i virksomheden, som dengang hed Ansager Dyrehospital. Han har været med på hele turen med hospitalets udvikling: fra en praksis der betjente hovedsageligt landbrug, til det specialiserede hestehospital, virksomheden er i dag.

Her et billede af Knud fra starten af hans ansættelse, hvor han er i gang med at klargøre en ko til kejsersnit. PR-foto

Knud I. Christensen har gennem årene altid været en trofast og loyal medarbejder, langt ud over hvad man kan forvente, fortæller Jesper Møller, som er dyrlæge på hospitalet.

Knud I. Christensen har taget del i alle hospitalets arbejdsopgaver fra pasning af de indlagte patienter til læsning, når de skulle hjemsendes over ambulancekørsel med hospitalets dyreambulancer, assistance ved operationer og undersøgelser samt vedligehold af arealerne inde og ude.

Han har altid bidraget med godt humør, og han er en del af virksomhedens hukommelse med den suverænt højeste anciennitet.

Ansager Hestehospital håber at kunne holde en afskedsreception på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce