Annonce
Ugeavisen Ølgod

Kommunen tilbyder igen sponsorat af Mariehaven

Der har efterhånden været Sommersang i Mariehaven i en del år. Billedet er fra 2014, hvor Helge Engelbrecht gik rundt blandt publikum. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Ansager: I januar tilbød Varde Kommune at være sponsor for Mariehaven i 2019 og 2020. Mariehaven takkede nej til sponsoratet på 100.000 kroner om året.

Nu har Mariehaven sendt et nyt tilbud om et sponsorat af Mariehaven i 2020, og alle politikere i økonomiudvalget bakker op om at sige ja til det.

Denne gang kommer kommunen til at betale mellem 50.000 og 75.000 kroner, forventer borgmester Erik Buhl. Der er dog betingelser:

- Vi er parate til at bakke op om, men det skal ikke være noget med, at vi får ekstra billetter eller sådan noget, siger Erik Buhl, der ønsker nogle af goderne i sponsorpakken byttet ud med noget, der giver kommunen reklameværdi.

Hvis kommunen får billetter, så bliver de givet til borgere i kommunen.

JydskeVestkysten har spurgt Helge Engelbrecht, ejeren af Mariehaven, hvorfor han sagde nej til sponsoratet, som kommunen tidligere har tilbudt. Han har valgt ikke at kommentere det, da han ikke synes, der er grund til at ribbe op i en gammel sag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce