Annonce
Ugeavisen Ølgod

Lene fletter Sofie Linde inspireret hår på danseskolen

Lene Uhd, indehaver af Salon Hårshoppen i Skovlund, har haft travlt med at style hår på alle instruktørerne på danskeskolen DCT, Dance Company Twenty, inden de skulle optræde i Musikhuset Esbjerg. Privatfoto
Annonce

Agerbæk: Lene Uhd er frisør for danseskolen i Varde, med afdelinger i både Ølgod og Oksbøl  "Dance Company Twenty" i daglig tale forkortet DCT, som 25-årige Caroline Sander Jepsen er både leder og indehaver af. Danseskolen blev fornylig nummer to i tvprogrammet "Den vildeste danser" med danseholdet Twenty.

- Jeg har selv en danseglad datter og instruktør, som pænt har spurgt om jeg vil hjælpe til engang imellem, og det gør jeg da gerne, siger Lene Uhd med et smil på læben.

Lene Uha fejrer i år sit 30 års jubilæum, som frisør og indehaver af Salon Hårshoppen på villavejen i Skovlund.

Instruktørerne til DCT, Dance Company Twentys, juleshow i Musikhuset Esbjerg havde stemt om frisuren. Valget faldt på en fælles stil inspireret af tv-vært Sofie Lindes fletninger. PR-Foto

Pigerne skal selvfølgelig have nogle meget holdbare frisurer til sådan et danseshow, hvor de bevæger sig meget, så der går en del hårlak, spænder og klemmer til sådan en omgang, siger Lene Uhd, der har haft travlt med fletninger, der hitter lige nu.

- Frisuren er inspireret af tvværten Sofie Lindes hår, siger Lene Uhd, og tilføjer:


Frisuren som pigerne har valgt i år, er inspireret af tvværten Sofie Lindes hårflet.

Lene Uhd, frisør på DCT danseskolen


- Det havde pigerne faktisk stemt om, hvilken hårstil det skulle være i år. Og da de alle som en har langt hår, kunne det jo sagtens lade sig gøre.

Danseskolens årlige juleshow blev livestreamet fra senen i Musikhuset i Esbjerg,så forældre og familie kunne få hvet et trin og beat med hjemmefra i stuen.

Flet er populært i hårmoden lige nu. - Ikke de fletninger som Pipi Langstrømpe render rundt med, men fletninger, der indgår i frisuren. Det oplever jeg også meget i tiden, at folk gerne vil have flettet hår, når det skal styles til for eksempel et bryllup, siger Lene Uhd. Privatfoto
Til Dance Company Twentys juleopvisningsshow var håret stylet og sat af frisør Lene Uhd i Skovlund. PR-Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce