Annonce
Ugeavisen Ølgod

Livets magi starter på Lykkebjergvej

Den spirituelle verden er en del af Janis Winther, der også deltager i okkulte møder med hekse. Foto: Tatjana Johnsson
Janis har åbnet egen spirituel klinik udenfor Sig. Hun har altid talt med dem fra den anden side, er blevet brændt som heks i fordums tid, og så kan hun læse hænder. Henved 400 mennesker dukkede op til hendes åbningsreception.

Tistrup/Sig: Den 33-årige Janis Winther har altid talt med dem fra den anden side, også som barn, hvor hun ikke var bevidst om, hvad der foregik. De voksne rystede ofte på hovedet af hende, hvis hun kom til at sige noget, hun kunne se, høre eller fornemme om deres fortid eller fremtid.

- Jeg blev udlært frisør, selvom mine spirituellevejledere, og dem har jeg fire af, sagde, at det ikke var den vej, jeg skulle, siger Janis Winther og tilføjer:

- Hvis man undrer sig over, hvem de spirituelle vejledere er, så er der også mange, der kalder dem engle. De følger os alle, og jeg kan se dem.

Folk bliver mest rørte og overraskede, når de har været forbi hos mig.

Janis Winther

Fra varsel til virkelighed

Efter kun et halvt år som nyuddannet frisør brækkede Janis Winther armen.

- Min arm er siden opereret syv gange, så jeg er i dag endt som fleksjobber med et kunstigt håndled og har lært mig selv at skifte ble på drengene på gulvet, for jeg kan ikke løfte rundt på dem, som de fleste andre mødre.

Janis Winther er kæreste med Morten Kærgaard Larsen, der er uddannet landmand. Parret bor i Tistrup, men klinikken, Livets Magi, er en del af en gård, parret lige har overtaget udenfor Sig.

- Morten har heldigvis også haft mulighed for at tage noget barsel, så han kunne hjælpe mig med drengene, der kun er et og to år gamle, siger hun.

Annonce

Mortens skepsis

Janis' mand Morten forholder sig indimellem skeptisk til sin hustrus spirituelle evner, men han har også oplevet uforklarlige ting, hvor han ikke var i tvivl om, at der er mere mellem himmel og jord.

- Vi gik ude ved Mortens ejendom ved Filsø, og pludselig kunne jeg mærke, at her var der en, der fornylig var død. Et par dage efter ringede politiet, at vi skulle kontakte dem, hvis vi så nogle spor. Der var nemlig en tysker, der pludselig var faldet død om ved et træ. Kun 100 meter fra, hvor Morten og mig lige havde gået, siger Janis Winther.

Flere liv

Janis Winther fortæller, at hun er en gammel sjæl, der har levet flere gange.

Hun er blevet forfulgt og brændt som heks og halshugget i tidligere liv.

Annonce

Healing i landlige omgivelser

På gården i klinikken Livets magi på Lykkebjerg, tilbyder Janis at læse i hænder, hvilken er en regulær uddannelse, hun har taget. Desuden læser hun englekort, sælger æteriske olier og i kassevis af healende sten og krystaller.

- Til min åbningsreception først i det nye år kørte flere forgæves, fordi der overvældende kom små 400 mennesker. De kunne simpelthen ikke være her, men kom heldigvis igen en anden gang. Der er stor interesse for den alternative verden, og mit klientel spænder vidt i baggrund og uddannelse.

Der er også mulighed for andre selvstændige til at leje sig ind og for eksempel udøve massage. Massagebriksen står allerede foldet ud og klar. Desuden er der et tilstødende balsals-lokale til udlejning til spirituelle worksshops, minimesser og lignende.

- Jeg er vild med indretning og farver, siger Janis Winther, mens hun viser rundt i lokalerne, der har museumsgrønne vægge, og hvor der hænger opfindsomme lamper udført af overskårne kaffekander og desuden klirrende krystaluroer i klare farver fra loftet.

På Lykkebjergvej på en gård udenfor Sig kan man i landlige omgivelser få læst hænder hos Janis Winther. Foto: Tatjana Johnsson
Janis Winther har, siden hun var barn, talt med dem på den anden side. Hun tilbyder at læse englekort og hænder og laver blindtegninger i sin nye virksomhed på Lykkebjergvej, Foto: Tatjana Johnsson
Hun har indrettet sig med krystaller og genbrugsguld med sit helt eget Janis Winther-udtryk i sin nye, spirituelle klinik Livets Magi. Foto: Tatjana Johnsson
Museumsgrønne vægge og genbrugsguld fra oldemors tid. Janis Winther har indrettet sig med hygge på Lykkebjergvej udenfor Sig. Foto: Tatjana Johnsson
Krystaller og healende sten er en del af Janis Winthers spirtuelle univers. Foto: Tatjana Johnsson
Janis Winther. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ungt par bag vinimport: Hun har iværksætteri i blodet - han har helt styr på økonomien

Annonce
Ugeavisen Ølgod

87 år og forfatter til 11 bøger: Den seneste og sidste udkom i april og tog ham kun tre måneder at skrive

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Cecilie H. udstiller i Kulturhuset i Ølgod

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Hans har arbejdet med fermentering i 40 år: Alle årene har det været på samme fabrik

Ugeavisen Ølgod

Der satses på hightech i Vestjylland: Etableret industrivirksomhed skaber højteknologiske arbejdspladser i stationsby

Ugeavisen Ølgod

Kæmpe bet for Ølgod: Efterspurgt lejlighedskompleks udskydes på grund af for høje byggepriser

Ugeavisen Ølgod

Veteranknallertklubben Stemplerne kører på nostalgi og hygge

Ugeavisen Ølgod

Butiksbombe i dansk landsby: Fåborg får en ny døgnåben containerkøbmand

Ugeavisen Ølgod

Seks fætre spiller på samme håndboldhold

Annonce