Annonce
Ugeavisen Ølgod

Lone: Jeg elsker mit karmoisinrøde køkken

Der er utrolig meget plads i Lones røde køkken. Brede skuffer og en seks meter lang bordplade, det var lige det, hun havde behov for. Foto: Malene Wonsbek
Sælgeren fra Vordingborg-køkkener måtte lige spørge en ekstra gang, da Lone Gram-Nielsen fra Tistrup bestilte et rødt højglanskøkken.
Annonce

Tistrup: 51-årige Lone Gram-Nielsen har en sjov, skæv og legende tilgang til mange ting her i livet. Blandt andet have- og boligindretning. Da hun sammen med sin eksmand, tilbage i 2010, købte villaen på Hasselvej 9 i Tistrup, var den indrettet med et mørkt køkken i bøg.

- Der var nærmest ingen bordplads, og jeg kunne slet ikke leve med den køkkenløsning. Jeg ville have noget unikt, og det fik jeg. Nu er der gået fem år, og jeg er stadig utrolig glad for mit røde køkken. Rød går aldrig af mode, tænk bare på røde biler og røde kjoler, fortæller Lone Gram-Nielsen, der valgte en seks meter lang bordplade i sort laminat til at lægge ”låg” på den røde køkkenlinje.

- I dag har jeg sat mit hus til salg hos Nybolig i Varde, men der er ingen tvivl om, at når jeg igen skal ud og se på nyt køkken, så er rød højglans det første, jeg går efter, siger hun.

Et rødt køkken vækker opsigt. Lone har haft rødt køkken i ni år, og hun hun holder stadig meget af det. Den mørke, varme røde farve, der kan matche næsten alle andre farver. PR-foto Nybolig i Varde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Fokus på Agerbæk

Annonce