Annonce
Ugeavisen Ølgod

Lone er med til at gøre Ølgod aktiv

I fem år har Lone Mølhede Nielsen været administrator på Facebooksiden Ølgod 6870. Primært fordi hun synes, siden gør en forskel som en samlet indgangsportal for alt det, der sker i byen. Privatfoto
Som fysioterapeut med job i Varde og mor til søn på tre år keder Lone sig ikke, alligevel tager hun sig tid til at give den en ekstra skalle i Ølgod for at sikre aktivitetsniveauet i fremtiden.
Annonce

Ølgod: 35-årige fysioterapeut Lone Mølhede Jensen elsker sin barndomsby Ølgod, som hun gerne vil være med til at holde liv i, alt det hun kan, og det gør hun så på flere måder.

- De sidste fem år har jeg været administrator på facebooksiden 6870 Ølgod, efter at jeg flyttede hjem igen efter uddannelse og arbejde i både Esbjerg og Slagelse, siger Lone, der i dag arbejder som fysioterapeut hos Fysio Danmark i Varde.

- Jeg synes, da vi flyttede tilbage til Ølgod, at det var svært at finde diverse oplysninger om aktiviteter og foreningsliv samlet på nettet på en tilgængelig platform. Der manglede også et sted, hvor man kunne henvende sig med diverse lokale forespørgsler, siger Lone og tilføjer:

Tumlastik og babyhåndbold er nogle af de aktivteter, som Lone Mølhede Nielsen underviser i på job og privat i foreningslivet i Ølgod. Her tumles der med hendes hendes egen søn, Mathias. Privatfoto

- Jeg har ikke selv oprettet siden 6870 Ølgod, men har været med til at få den til at vokse.

I dag er der mere end 2000 medlemmer på siden i en by som Ølgod med knap 4000 indbyggere.

- Mange bruger også siden, som ikke længere selv bor i Ølgod, men bare gerne vil følge med i stort og småt lokalt, siger Lone, der gerne vil finde en med-administrator til siden, som har de samme værdisæt som hende selv.

Annonce

Foreningsliv og aktiviteter

Mange af de opslag, der deles på siden 6870 Ølgod handler om foreningslivet.

- Både min kæreste Niels og vores treårige søn Mathias er aktive i hallen i Ølgod, siger Lone, der selv spiller håndbold.

Gemalen spiller fodbold, og begge spiller de tennis om sommeren og giver den gas til badminton i ordningen fleksifjer.

- Jeg underviser også i Trilletrolle babyhåndbold for børn i alderen 2-5 år i hallen, hvor der er sang- og boldlege, gymnastik med redskaber og forhindringsbane, vi hjælpes ad tre kvinder hver tredje lørdag, siger Lone.

Annonce

Tumlastik og tradition

Mange genkender også Lone Mølhede Jensen, når det handler om børn og bevægelse, fordi hun som fysioterapeut i Varde underviser i babysvømning og tumlastik for babyer fra 0-1 år og desuden i efterfødselstræning.

Hun har fingeren på pulsen, Lone Mølhede Nielsen, når det gælder Ølgods byliv. Selv vil hun ikke undvære juleoptoget i byen. Privatfoto


Jeg synes, vi har en aktiv by i Ølgod - også for børnefamilier. Her er både hal og svømmehal, men det er klart, at man må støtte op om aktiviteterne for at sikre niveauet i fremtiden.

Lone Mølhede Jensen


- Jeg synes, vi har en aktiv by i Ølgod - også for børnefamilier, her er både hal og svømmehal, men det er klart, at man må støtte op om aktiviteterne, siger Lone Mølhede Jensen for at sikre niveauet for fremtiden.

Lone synes noget af det mest hyggelige og traditionsbundne i Ølgod er juleoptoget.

- Det giver sådan en god fællesskabsfølelse at gå der i optoget sammen med alle de andre, slutter hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Retroguld i Storegade

Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce