Annonce
Ugeavisen Ølgod

Lys i Ølgod ved kirkediget i en mørk tid

Carl Holst fra Ølgod Udviklingsråd og Kirkegårdsleder Jeppe Hedegaard Christensen er to blandt mange, der er glade for, at stien ved kirkediget nu er oplyst i en mørk tid. Privatfoto
Annonce

Ølgod: En række beboere på Kirkevænget rettede henvendelse til Andelsboligforeningen Ølgodparken vedrørende stien langs kirkediget ved Ølgod Kirke, der var i en meget dårlig stand, tilgroet med græs og ikke farbar for kørestols- og rollator brugere, lyder det i en pressemeddelelse fra Ølgod Udviklingsråd.

Ølgodparken kontaktede derfor Ølgod Udviklingsråd for at få deres bistand til projektet. Herefter i et samarbejde med Ølgod Kirke blev projektet udarbejdet.

Udgifterne til belysningen på cirka. 30.000 kr. blev doneret af Ølgod Fonden og Ølgod Udviklingsråd hver med det halve af beløbet, og til selve stien donerede Jan Lillegaard - Ernst Jacobsen A/S stabilgrus og stenmel.

Ølgod Kirke har udført alt arbejdet med rydning af træer og buske og selve anlæggelsen af stien, desuden påtog de sig i første omgang udgiften til to  P-lamper på den kommunale parkeringsplads mod forventning om, at ansøgningen til udgiften vil blive refunderet af kommunen i budgetåret 2021. Rent praktisk blev de to lamper sat op på samme tid, hvor asfalten skulle opgraves for el-tilslutningen til lamperne på stien.

Som afslutning på projektet har kommunen opsat en affaldsbeholder ved stiens tilslutning til Kirkevænget efterspurgt af mange hundeejere og andre brugere af stisystemet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce