Annonce
Ugeavisen Ølgod

Mandestrip og lagkagekamp er på menuen til en late night i cyperspace

Hos Woman Hair Styling er pigerne klar med tips og ideer til sommerens hår og opsætninger, som du også selv kan sætte, når vi igen skal ud til fester og sammenkomster. Arkivfoto: Morten Nielsen
Ølgod vil ikke snydes for en late night, der nu er blevet til en cyper night. Det går løs den 11. juni i Ølgods handelsliv - bare online.
Annonce

Ølgod: Der er på forhånd stor opbakning til den første Cyper Night i Ølgod, hvor 22 forretninger har tilmeldt sig med emner til et varieret program. Alt foregår, som titlen antyder, på nettet, hvor man på forretningernes lokale Facebooksider kan opleve både liveindslag og videoptagelser lavet på forhånd.

Overordnet er der helt naturligt fokus på sommerens mange oplevelser. Superbrugsen og Fru Vestkjær har valgt tema om alt det gode i dråbeform for tørstige ganer. Brugsen fortæller om vine til klassiske sommerretter, og Fru Vestkjær giver blandt andet sit bud på sommerens bedste miks, når det handler om drinks.

- For mange af Ølgods forretninger er online-markedsføring helt naturligt at bruge. For andre er det helt nyt, siger erhvervsudviklingschef i Ølgod, Kirstine Faber, og tilføjer:.

- Derfor har Ølgod Handel og Erhverv, der står bag Cyber Night, inviteret medlemmerne til en facebook-teknik aften, hvor der kan ideudvikles, og man kan få gode råd til diverse fra teknik til indhold.

Forretningerne i Ølgod er velforberedte til at underholde online til Cyper Night, der denne gang erstatter vores normale Late Night på grund af coronakrisen.

Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber

Annonce

Tøj, sko og skolestart

Sommermoden i form af smykker, tøj og sko fylder også på programmet. Hos damebutikken SØS giver de gode råd til, hvilken kvindeform man egentlig er i forhold til valg af tøj. Og i skotøjsafdelingen er der fokus på den helt rette løbesko eller sandal hos blandt andet Sportigan.

- Hos Rebus er der tema om skolestart og hos IT Trends, der sælger computere, vil Morten Guldager vise, hvordan man opbygger en computer med diverse ekstra indhold, siger Kirstine Faber.

Annonce

Fra vægttab til havebelysning

Er der kommet lidt ekstra på sidebenene i coronatider, så er Banken Fitness klar med vejledning til et varigt vægttab. Blomsterhjørnet glæder sig til at fremvise ideer til bordpynt til alle de fester, der er er blevet udskudt de seneste tre måneder. Festligt opsat hår er også en del af programmet hos Vivi og Mona, der står klar med hårtips i salonen Woman Hair Styling:

- Vi viser et videoklip med stylinger og opsætninger, man kan lave selv med både glatte, og krøllejern, og vi fortæller også om hårpleje med forskellige produkter, siger Vivi Thit Eskildsen.

Hos Bent og Jytte Rasmussen i BR-El er der blandt andet fokus på udendørsbelysning.

- Det hadler om havebelysning hos os. Lige fra partykæder til fakler. Både dem, der kan oplades, og dem, der er drevet af solceller, siger Jytte Rasmussen, der også lokker med ideer til at grille indenfor på en regnvejrsdag.

HTH er med omkring de nyeste køkkentrends, og bankerne i Ølgod øser ud af deres viden om lån og pension.

- Man kan altid komme med spørgsmål undervejs i løbet af aftenen i kommentarfeltet på diverse Facebooksider, siger Kirstine Faber.

Mandestrip er overskriften hos Henrik Din Tøjmand til cyper night. Hvor vildt det bliver, vil tiden vise, siger Henrik Jul Pedersen. Arkivfoto: Henrik Cramon
Annonce

Mandestrip og lutter lagkage

Hos Ølgod Bageri kan man udfordre og tagge venner på Facebook, og dem der udvælges denne aften, skal ind på bageriet og konkurrere med hinanden om, hvem der kan spise lagkage hurtigst. Lagkagekampen kan naturligvis opleves online.

Der er nok en del, der tuner ind på Henrik Din Tøjmand Facebookside, hvor der er lovning på mandestrip.

- Vi fortæller om det tøj, vi har på, og tager lidt af - sådan lag efter lag, hvor vi ender, ved vi faktisk ikke helt. Om vi når helt ind til skindet og det bare undertøj, vil tiden vise, siger Henrik Jul Pedersen fra Henrik Din Tøjmand.

Følg med omkring diverse cyper night aktiviteter live i Ølgod på Facebooksiden: Ølgod netop nu. Det hele foregår den 11. juni i tidsrummet klokken 19-21.30.

Bent Rasmussen i BR-El er klar med gode råd til hyggebelysning i sommerhaven og noget om, hvordan man nemt kan grille inde som ude i al slags vejr. Foto: Tatjana Johnsson
Hos Hans Ellegaard Simonsen i Ølgod Bageri er der lagkagekonkurence. Hvem kan spise sådan en først - live. Arkivfoto: Tatjana Johnsson
Ølgod er klar til Cyper Night den 11. juni. PR-foto
Kirstine Faber, erhvervsudviklingschef i Ølgod, har arrangeret teknik- og ideudviklingsaften for ØHE's medlemmer op til Cyper Night. Arkivfoto: Joan Anette Karlsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce