Annonce
Ugeavisen Ølgod

Mariefestival hitter: Hotellet i Ansager solgte 1300 kuverter

David Larsen, Anne Larsen og Danny Nielsen er folkene bag Ansager Musikhotel. De havde en langt større omsætning under Marifestivaleni år sammenlignet med 2016. Foto: Morten Nielsen

Der måtte indkøbes ekstra hønsekød for at følge med efterspørgslen på tarteletter under Mariefestival. Der var travlt på både hotel og værtshus i byen.

Ansager: Der blev solgt 1300 kuverter på Musikhotellet i Ansager i de tre dage, der var Mariefestival. Forpagter David Larsen lægger ikke skjul på, at det er en stor forbedring i forhold til året før. Da solgte hotellet nemlig 900 kuverter under Mariefestivalen.

- Mariefestivalen betyder da meget for Ansager Musikhotel, siger David Larsen, som er rigtig glad for dette års store interesse.

Mia Uldbæk Nielsen og Maluna Lotus fortæller, at Mariefestival også er en fest for de unge i Ansager - omend knapt så officielt. Foto: Morten Nielsen

Løb tør for tarteletter

Til middag var der to retter, som publikum kunne vælge mellem, nemlig stjerneskud og tarteletter. Publikum til Mariefestivalen er glade for tarteletter, det kan folkene bag Ansager Musikhotel skrive under på.

- Søndag løb vi tør for tarteletter. Så vi måtte ud at have fat i noget hønsekød, siger medforpagter Danny Nielsen om den store interesse, der er for tarteletter, som nu også kun kostede 25 kroner som et frokosttilbud.

David Larsen fra hotellet lægger ikke skjul på, at Mariefestivalen bidrager væsentligt til hotellets økonomi.

Hotellet har været lukningstruet, men ejers nu af byens borgere, som iværksatte en redningsaktion for ikke at miste det aktiv i byen.

Hotellet har også en af scenerne i de tre dage, der er Mariefestival.

Heidi Winther er gæst på Hjørnekroen. Her stiger aktivitetsniveauet meget, mens der er Mariefestival. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Værtshus havde rygende travlt

Hjørnekroen har mere karakter af værtshus i Ansager. Her er der også en scene.

- Vi har rygende travlt under Mariefestivalen, siger medindehaver Hanne Rasmussen, der ikke lige nu er i stand til at sige, hvor meget omsætningen stiger, når festivalgæsterne indtager Ansager.

- Vi er slet ikke begyndt at regne på procenterne, siger Hanne Rasmussen, mens hun puster ud oven på festivalen.

Også gæsterne på Hjørnekroen havde en sjov weekend, siger Heidi Winter fra Ansager, som er gæst på Hjørnekroen.

Annonce

Byens unger nyder det

Mariefestival-publikummet er lidt grå i toppen. Men også Ansagers unge nyder weekenden med Mariefestival.

Mia Uldbæk Nielsen og Maluna Lotus er begge fra Ansager og begge 14 år.

- Vi mødes med byens andre unge og har også fest, mens der er Mariefestival, fortæller de to piger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Annonce