Annonce
Ugeavisen Ølgod

Mere end 80 glade børn sprang og var aktive til gymnastikkens dag i Næsbjerg

Frivillige fra Næsbjerg Rousthøje Ungdoms- og Idrætsforening (NRUI) holdt gymnastikkens dag for over 80 børn fra 0.- 5. klasse fra hele Varde Kommune i weekenden. PR-foto
Annonce

Næsbjerg: Der var gang i den i lørdags, da frivillige fra Næsbjerg Rousthøje Ungdoms- og Idrætsforening (NRUI) holdt gymnastikkens dag for over 80 børn fra 0. - 5. klasse fra hele Varde Kommune, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.

Børnene prøvede en masse sjove lege og aktiviteter som spring, rytme, lege og yoga. Solen strålede, så alle aktiviteter, undtagen spring, foregik udenfor. Dagen sluttede med en opvisning for alle forældre og vandleg, mens forældrene fik kaffe.

Annonce

Gymnastik er sjovt og varieret at gå til

Idéen bag dagen var både at give en masse sommerferieramte børn en sjov og aktiv dag og vise dem, hvor fedt det er at gå til gymnastik.

Christina Ebbesen, som er tovholder for gymnastikafdelingen i NRUI, var en af kvinderne bag Gymnastikkens Dag. Hun er glad for den måde, dagen forløb på.

Spring i hallen, rytmisk gymnastik og leg var ingredienserne til Gymnastikkens dag i Næsbjerg. PR-foto

- Mange frivillige har været i gang. Alt fra kagebagere, til klubhusets frivillige, som leverede frokosten, siger Christina og fortsætter:

- Vores hjælpere og instruktører gjorde et fantastisk stykke arbejde. Instruktørerne havde sat nogle virkelig gode aktiviteter sammen. De havde et godt øje for, hvor meget børn kan kapere, så i den rytmiske gymnastik var der også kombineret med lege, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Lone er med til at gøre Ølgod aktiv

Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce