Annonce
Ugeavisen Ølgod

LAG giver penge til Starup og Roust

Anders Riis Pedersen ejer og driver virksomheden Mikkla mellem Varde og Roust sammen med sin hustru. Mikkla får 150.000 kroner til indkøb af en specialiseret graveringsmaskine.Arkivfoto: Martin Ravn
LAG Fanø-Varde uddeler penge til lokale erhvervsprojekter. Fem af projekterne har hjemme i Varde Kommune.
Annonce

Varde Kommune: Bestyrelsen for LAG Fanø-Varde har uddelt 955.000 kroner til syv lokale erhvervsprojekter. Fem af projekterne har hjemme i Varde Kommune - og den ene er fra Roust og en anden fra Starup.

Det er virksomheden Mikkla, der sælger baby- og børnelegetøj i gårdbutikken mellem Varde og Roust og via webshop, og firmaet ønsker at udvide sortimentet med personliggjorte varer produceret på en lasergraveringsmaskine. Mikkla får 150.000 kroner til indkøb af en specialiseret graveringsmaskine.

BL Motorservice i Starup står overfor en udvidelse af værkstedet for at minimere sæsonudsvingene og sikre en mere stabil drift. Projektet skal sikre helårsarbejdspladser, når der med udvidelsen bliver plads til at klargøre maskiner i vinterhalvåret. BL Motorservice får 150.000 kroner til projektet.

BL Motorservice, ved Benny Lauridsen, får 150.000 kroner til en udvidelse af værkstedet. Arkivfoto: Thomas Jensen
Annonce

Ny ansøgningsfrist

Næste ansøgningsfrist til LAG midler er torsdag 12. december, hvor der er 1,6 millioner kroner til uddeling. LAG Fanø-Varde har herudover fået tildelt ekstra 760.000 kroner til projekter, som fremmer bæredygtig udvikling og grøn omstilling i landdistrikterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Retroguld i Storegade

Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce