Annonce
Ugeavisen Ølgod

Næsbjerg-drengen Mathias Kristensen skifter klub

Her er Mathias Kristensen i aktion for EfB i en kamp mod HB Køge. Arkivfoto: Ritzau Scanpix/ Jacob Schultz

Næsbjerg: Mathias Kristensen, som er født og opvokset i Næsbjerg, skifter på en fri transfer til 1. divisionsklubben Fredericia FF.

Det blev en realitet i sidste uge, da han underskrev en kontrakt gældende frem til sommeren 2023. Hovedpersonen selv er ovenud tilfreds med skiftet.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang i Fredericia. Jeg tror, at jeg passer godt til den måde, som Fredericia gerne vil spille fodbold på. De vil gerne spille teknisk fodbold, og det passer jeg bedst til.

Annonce

Et godt tidspunkt

Den nu 24-årige fodboldspiller har været i EfB, siden han var 11 år gammel. Her skiftede han fra NRUI, hvor han fik sine første fodboldår.

- Det er et godt tidspunkt for mig at komme til en ny klub. Jeg har gået og vænnet mig til tanken i et godt stykke tid efterhånden, så jeg ser frem til at starte på en frisk.

Det er blevet til begrænset spilletid i den vestjyske traditionsklub, og sidste år blev midtbanespilleren ramt af en knæskade, der holdt ham ude af spillet i næsten et halvt år.

Mathias Kristensens nye cheftræner er den tidligere EfB-spiller Michael Hansen, som ser frem til at få tilføjet kvalitet til truppen i det østjyske.

- I Mathias får vi en offensiv spiller med mange kvaliteter, som kan dække flere positioner. Mathias er arbejdsom og disciplineret i sit spil og trods hans unge alder, så kommer han med stor erfaring fra en højere hylde, siger cheftræner Michael Hansen i en pressemeddelese.

Han nåede 122 kampe for førsteholdet, hvor det er blevet til 14 mål.

Ny miniserie om Mathias Kristensen

I næste uge kan du læse første del af serien om Mathias Kristensen.

Det er historien om én af de lokale drenge, der forlader de trygge rammer i Næsbjerg til fordel for elitemiljøet i Esbjerg. Her ofrer han alt for drømmen om en professionel fodboldkarriere, og undervejs er der flere positive oplevelser, men samtidig er der også store personlige nederlag.

Serien tager udgangspunkt i Mathias' 13 år lange periode i Esbjerg med alt, hvad det indebærer. Alt lige fra landsholdsfodbold og prøvetræning i én af verdens største fodboldklubber til flere nedrykninger og frustration over klubbens manglende kontinuitet, der har haft en direkte indflydelse på hans karriere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce