Annonce
Ugeavisen Ølgod

Needa har langt om længe fundet endnu en tandlæge til Ølgod

54-årige Haughe Hansen gjorde Nedaa Ahmad selskab hos Tandlægerne i Ølgod per 4. januar. De er nu i alt tre tandlæger på klinikken, men den tredje, Bilal Itani, var syg, da UgeAvisen kom forbi. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
Tandlægerne i Ølgod har i næsten tre år haft kapacitet og brug for en yderligere tandlæge, men har haft svært ved at finde en. Men fra årsskiftet er 54-årige Haughe Hansen fra Varde kommet til.

Ølgod: Tandlæge Nedaa Ahmad, der ejer Tandlægerne i Ølgod, har i næsten tre år ledt efter endnu en tandlæge til den udvidede klinik på Torvegade, og nu er klinikken endelig fuldt besat.

54-årige Haughe Hansen startede på klinikken den 4. januar fra en klinik i Varde, hvor han også er bosat. Han arbejdede på den samme klinik i mere end 27 år, og tiden var kommet til at prøve nye udfordringer.

- Jeg kendte Nedaa fra de fælles tandlægeaktiviteter i Varde, og har altid synes, at hun var en kompetent og utrolig rar person, siger Haughe Hansen, der har taget tilløb til jobskiftet i noget tid.


Jeg har længe kørt på for at finde en nyuddannet til klinikken, men det har vist sig svært at tiltrække dem til Ølgod

Nedaa Ahmad, ejer af Tandlægerne i Ølgod


Selvom fagligheden er den samme, er det en anderledes dagligdag, som klinikken i Ølgod kan tilbyde, siger Haughe Hansen.

- De har alle sammen taget rigtig godt imod mig. Det kollegialle fællesskab herude, og det, at hele klinikken tager på kurser sammen, går rigtig godt i spænd med de værdier, jeg står for, siger Haughe Hansen.

Med Haughes tiltræden er der nu tre tandlæger, en tandplejer, fire klinikassistenter og en reception hos Tandlægerne i Ølgod.

Annonce

Svært at få tandlæger til Ølgod

Tandlægeklinikker i landets yderområder har ligesom lægeklinikker rekrutteringsproblemer på grund af beliggenheden, og det samme har Nedaa Ahmad oplevet i de 13 år, hun har drevet klinikken.

Haughe Hansens klinik og værktøj er specielt indrettet til ham, fordi han er venstrehåndet. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen

- Jeg har længe kørt på for at finde en nyuddannet til klinikken, men det har vist sig svært at tiltrække dem til Ølgod. Mange vil hellere arbejde nær de større byer, siger Nedaa Ahmad.

De første måneder af en nyuddannets arbejdsgang skal deres arbejde kontrolleres, så de får deres autorisation. Da Nedaa Ahmad i nogle måneder havde en nyuddannet ansat, oplevede  hun, at hun brugte mere tid på at kontrollere vedkommendes arbejde, end hun havde tid til hendes egne patienter, og det gjorde hende stresset.

Med en ny og erfaren tandlæge i huset ser Nedaa Ahmad nu frem til at kunne ordne administrationsopgaverne i den ordinære arbejdstid frem for om aftenerne, og kunne tilbyde patienterne mindre ventetid.

Nedaa Ahmad har længe villet ansætte en tredje tandlæge, men det har vist sig svært at lokke tandlæger udefra til Ølgod. Nu er klinikken fuldt besat, hvilket er glædeligt, for opgaver er der nok af. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce