Annonce
Ugeavisen Ølgod

Nobia-direktøren roser medarbejderne: Rekord-resultat er deres fortjeneste

Rune Stephansen har stor ros til sine medarbejdere i denne tid, hvor de udviser stor fleksivilitet. Arkivfoto: Chresten Bergh
Coronakrisen har for alvor understreget overfor administrerende Nobia-direktør, Rune Stephansen, at køkkenkoncernens succes skyldes fantastiske medarbejdere.
Annonce

Ølgod: Rekordresultat på 300 millioner kroner i Nobia Danmark er skabt i 2019, før coronaen gjorde sit indtog.

Sidste år var administrerende direktør i Nobia Danmark, Rune Stephansen, også klar over, at han har gode medarbejdere – men de seneste måneder med corona har for alvor cementeret det indtryk.

- Vi har altid haft rigtig, rigtig dygtige medarbejdere i vores produktion, men det, vi har oplevet her i coronakrisen, hvor processer og arbejdsrutiner er blevet lagt om, er, at vi virkelig har set, hvor fantastiske medarbejdere vi har. Det er medarbejdere, der stiller op, og det er virkelig vigtigt for mig at takke dem, for det er jo dem, der har bygget det her resultat, siger Rune Stephansen.

Nye lagre

  • Lokalt har man på det seneste kunnet se Nobia-skilte nye steder.
  • Det drejer sig om, at Nobia Danmark lynhurtigt, da corona satte ind, har været ude at leje lagerplads.
  • Koncernen bruger komponenter fra blandt andet Italien og Polen, og af frygt for at grænserne lukkede helt, og import blev umulig eller besværlig, fik koncernen købt ekstra meget hjem til stødlager.
Annonce

Medarbejdere på overarbejde

Nobia Danmark producerer HTH og Invita-køkkener i Ølgod, med i alt 600-700 medarbejdere, som i høj grad har været på overarbejde det seneste halve år – og fortsat vil komme på overarbejde i hvert fald til den anden side af sommerferien.

Årsagen er, at fabrikken i Ølgod ikke kan følge med efterspørgslen. Produktionen kører i tre-holdsskift ugen igennem, og et ekstra arbejdsskifte weekenden over har været på tegnebrættet siden sidste efterår – men er endnu ikke besluttet.

- Weekendskifte er oplagt, men problemet er, at vi så skal ansætte 30-40 nye medarbejdere, og de skal oplæres. Derfor forsøger vi alternativt også at se, om vi kan optimere og øge kapaciteten på de tre skifte, vi har, siger Rune Stephansen.

Annonce

Corona skal lige falde til ro

Selvom køkkenkoncernen ikke har oplevet nedgang, end ikke stagnation, under corona, vil virksomheden lige se situationen an til den anden side af sommerferien, før den beslutter store investeringer.

På samme måde er den investeringsplan, koncernen arbejder med i Ølgod, sat på stand-by til den anden side af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce