Annonce
Ugeavisen Ølgod

Nu er modernisering af Ølgod Kulturhus et stort skridt nærmere

Kulturhusets Venner har haft succes med at få opbakning i Ølgod til kulturhuset. Nu er der Realdania-kroner til Ølgod, så forundersøgelsen er sat i gang. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Ølgod: Det er lykkedes bestyrelsen for Kulturhusets Venner at samle de penge, der skal bruges for at lave en forundersøgelsen omkring ombygning og modernisering af Kulturhuset i Ølgod. Det er Realdania, som har lagt de sidste og mange kroner i, så det kan lade sig gøre. Det fortæller bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Det betyder også, at Realdania stiller krav til, hvad forundersøgelsen skal belyse. Forundersøgelsen kommer blandt andet til at tage afsæt i de idéer, input og forslag fra de afholdte borgermøder,  der ligger til grund for Visionsoplægget, som blev udarbejdet tilbage i 2017.

Opgaven med forundersøgelsen er også fordelt. Det er arkitektfirmaet Erik Arikitekter, som skal stå for den.

I den forbindelse kommer der et dialogmøde, hvor der bliver mulighed for at få indflydelse på de fremtidige rammer og indblik i den videre processen fra nu.

Dialogmødet er for brugere af huset, medlemmer af Kulturhusets Venner og alle med interesse for huset i Ølgod og omegn, og der er afsat i alt 14 uger til forundersøgelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce