Annonce
Ugeavisen Ølgod

Nu kan man selv sørge for maden i forsamlingshuset

- Det er vigtigt, at vi får nogle nye unge kræfter til at hjælpe med at holde liv i Lindbjerg Forsamlingshus. Heldigvis er der en del unge tilflyttere i Lindbjerg, siger Tina Rossen. Foto: Michael Svenningsen
Bestyrelsen i Lindbjerg Forsamlingshus har valgt at åbne op for fester uden husets faste kogekone.

Lindbjerg: Fra 1. januar er det muligt at booke og holde fester i Lindbjerg Forsamlingshus, uden husets kogekone. Det vil sige, at man selv kan medbringe egen mad eller have en kok med, som tilbereder maden i forsamlingshusets køkken.

- Vi har valgt at gøre det på den her måde, at man kan holde fester i forsamlingshuset, uden at gøre brug af husets faste kogekone, Else Marie Mortensen. Vi gør det for at få nogle flere fester og arrangementer i forsamlingshuset. Det er ikke nogen hemmelighed, at de seneste år har været hårde for huset her. Vi har ikke haft så mange arrangementer som tidligere, siger Tina Rossen, som er kasserer i forsamlingshuset.

Vi er meget fleksible med hensyn til lånetid af forsamlingshuset. Man kan sagtens komme og stille op og gøre klar i god tid i forvejen.

Tina Rossen

Coronasituationen har bestemt gjort sit til, at der ikke har været meget gang i den de seneste år. For fem år siden og længere tilbage havde vi mere end halvtreds fester om året. Sidste år havde vi vel godt 20 arrangementer i forsamlingshuset, siger Tina Rossen.

Annonce

For 20 år siden var der god gang i de festlige arrangementer i forsamlingshuset. Der var ålegilde, høstfester, dilettant og julefrokoster. Det var den lokale idrætsforening for det gamle skoledistrikt, som var en af de bærende kræfter i forbindelse med at arrangere fester. Det gamle skoledistrikt er Lindbjerg, Krusbjerg og Hejbøl.

Nyrenoveret og funktionel

Lindbjerg Forsamlingshus er over 100 år gammelt. Siden 2012 har forsamlingshuset fået en gennemgribende renovering. Der er blevet lavet nyt loft, og gulvet er blevet isoleret. Også køkkenet har fået en renovering og er i dag helt og aldeles funktionelt. Der er plads til 149 gæster.

- Vi er meget fleksible med hensyn til lånetid af forsamlingshuset. Man kan sagtens komme og stille op og gøre klar i god tid i forvejen. Hvis man har fest lørdag aften, kan man uden problemer bruge hele lørdagen i ro og mag på at gøre klar til fest, siger Tina Rossen.

Forsamlingshusets køkken er stort og fuldt ud funktionelt, fortæller Tina Rossen. Foto: Michael Svenningsen

- Nu bliver det muligt at bestille mad fra for eksempel Hotel Hjedding, Allans Diner og Monas Køkken. Man kan også selv stå for madlavningen i køkkenet og samtidig bestille dele af festens mad ved husets kogekone, Else Marie Mortensen. Hun er stadig en fast del af huset, og man kan stadig booke og bestille fester, som man altid har haft mulighed for. Else Marie er stadig en del af huset, siger Tina Rossen.

- Vi har to gange om året et sjovt arrangement her i forsamlingshuset, som går under navnet Køkkenfri aften. Så finder vi nogle, som gerne vil lave mad. Sidst var det madlavningsholdet, som består af mænd, lige bortset fra holdets leder, som er en kvinde. Til de køkkenfri arrangementer er der over 100 tilmeldte, siger Tina Rossen.

Bestyrelsen bag Lindbjerg Forsamlingshus har valgt, at man kan booke forsamlingshuset og selv sørge for maden, hvad end man vil medbringe egen kok eller få maden leveret ude fra. Det kan for eksempel være fra Hotel Hjedding, Monas Køkken eller Allans Diner. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Mark er gået i graven, og det kan blive en fordel for dig, som skal have godkendt køretøjet

Annonce
Ugeavisen Varde

Mangel på medarbejdere: Pædagogernes formand fortæller om underbemandet personale, som skriger på hjælp i svær coronatid

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Drabanterne har prøvet det før, så det klarer de helt sikkert

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Bjarke Regn Svendsen ved, at det er i stationsbyen, han hører hjemme

Ugeavisen Ølgod

Hoppe Lotte sender live på Facebook: - Jeg gør det, fordi jeg elsker det

Ugeavisen Grindsted

Else fortæller om arbejdet med sin bog og om familien på heden

Ugeavisen Ølgod

Min Købmand deltager i ny komedieserie: Vil inspirere unge til at vælge en karrierevej som købmand

Ugeavisen Ølgod

Friluftsbadet forsvinder: -Det gør ondt at se, og der skal komme noget nyt i stedet for

Ugeavisen Ølgod

Vand- og varmepriser forbliver uændrede

Ugeavisen Varde

Lokale kunstnere og musikere efterlyses til Tambours Have

Annonce