Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny båd klar til at klippe søen efter donationer

Her overrækker erhvervsrådgiver Kurt Lykke Jørgensen, Sydbank, beløbet til formanden for Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod, Hardy Vedstesen. PR-foto
Annonce

Ølgod: Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod har modtaget 25.000 kroner fra Sydbank og 40.000 kroner fra Annelise & Aage Dahls Fond til indkøb af båd med klipper.

I forbindelse med overrækkelsen sagde erhvervsrådgiver Kurt Lykke Jørgensen, Sydbank:

- Jeg har forhøjelsen at overrække de 25.000 kroner til golfklubben. Selv om Sydbank er en stor landsdækkende bank med de fordele, det nu giver, ændrer det ikke ved, at vi kender vores rødder og bakker op om det lokale. Sydbank har i de seneste år doneret rigtig mange penge til Ølgodområdet - men I skal vide, at det har jeg det rigtig godt med - vi har en rigtig stor markedsandel her i området, og det betyder jo, at vi laver gode forretninger - så det er dejligt at kunne betale lidt tilbage.

Formand Hardy Vedstesen sagde tak for donationerne:

- Vi er taknemmelige for den støtte, som vi har modtaget til projektet. Nu glæder vi os til fremover at kunne holde møllesøen fri for grøde, så medlemmer og gæster i stedet kan få glæde af en blank sø, som giver et helt anderledes flot og indbydende indtryk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Fokus på Agerbæk

Annonce