Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny butikschef: Sørger for mere plads til kunderne og flere faste lavpristilbud

26-årige Martin Holm Fredensborg er ny butikschef i Fakta Ølgod og bor i Gårde. PR-Foto
Martin er ny butikschef i Fakta i Ølgod, hvor tiderne gør, at der er færre kunder i butikken. Til gengæld køber de større ind.

Gårde/Ølgod: 26-årige Martin Holm Fredensborg er ny butikschef i Fakta i Ølgod.

- Jeg er rigtig glad for jobbet og føler, jeg er kommet hjem igen, for jeg bor til daglig i Gårde med min kone, siger Martin Holm Fredensborg og fortsætter:

- Jeg har tidligere været ungarbejder i Ølgod, har gjort rent i delikatesseafdelingen i Brugsen, sad bag kassen i Rema, og var også for en tid lukkeansvarlig i Kiwi. Så jeg kender byen godt.

Martin Holm Fredensborg tor på mere plads til kunderne i den lokale Fakta i Ølgod. Samt flere faste lavpriser på for eksempel mælk, pålæg og rugbrød. PR-Foto

Martin var færdiguddannet salgsassistent for mindre end tre år siden, og det er gået stærkt med karrieren.

- Det går hurtigt i dagligvarebranchen, hvis man vil og har gåpåmod. Jeg har blandt andet taget Faktas fire moduls souscheftalentforløb og fik snart efter tilbudt at være med til åbne en ny butik i Sdr. Omme, og nu er jeg så endelig her.

Annonce

Et job der giver energi

Det, der især driver Martin Holm Fredensborg, er udvikling og gode kollegaer.

- Jeg kan naturligvis godt lide ansvaret for, at det hele fungerer i butikken til dagligt, og så er min lykke gjort, hvis jeg kan få kunderne til at gå ud herfra med et smil på læben. Det er der en god udfordring i at give dem den bedste oplevelse hver gang, siger han og tilføjer:

- Noget af det, som jeg har allerede har gjort en forskel med her i butikken, har været at få skabt mere plads til kunderne ved at fjerne varerne fra gangene og lave lokale tilbud. For eksempel kører vi nu fast lavpris på både Thise mælk, Coop pålæg og mørkt valmue rugbrød. Det tror jeg på kan være med til, at folk vælger Fakta.

For Martin Holm Fredensborg er det vigtigt at give kunderne i Fakta Ølgod små oplevelser, der giver smil på læben, og at kollegaerne kan være med til i fællesskab at løfte stemningen. PR-Foto

Det er også vigtigt for Martin, at personalet har det godt sammen til dagligt og kan supplere med en god stemning.

Annonce

Restriktioner giver større indkøb

Som i alle andre dagligvarebutikker lige nu under en pandemi, er der flere restriktioner at tage højde for.

- Vi er nødt til at bevare optimismen, for vi har selvfølgelig ikke den samme kundestrøm som tidligere, men til gengæld køber folk meget mere. Det er de helt få, der lige kommer ind for at købe en enkelt liter mælk lige nu. Folk er også blevet bedre til at købe ind alene, siger Martin Holm Fredensborg.


Vi er nødt til at bevare optimismen, for vi har selvfølgelig ikke den samme kundestrøm som tidligere, men til gengæld køber folk meget mere. Det er de helt få, der lige kommer ind for at købe en enkelt liter mælk lige nu. Folk er også blevet bedre til at handle ind alene.

Martin Holm Fredensborg, ny butikschef i Ølgods Fakta butik.


Annonce

Nygift i Gårde - tro flytter bjerge

Arbejdstiderne kan til tider spænde ben for de helt vilde og tidskrævende fritidsinteresser for Martin.

- Jeg er ved at være alderspræsident, men er stadig en aktiv del af ungdomsforeningen LMU, som er en forkortelse for Luthersk Missionsk Ungdomsforening. Vi studerer tekster fra biblen i et trygt fællesskab, og tro er for mig et vigtigt element i mit liv. Troen giver lys for enden af tunnelen og et sted at søge tilflugt, hvor der altid er håb uanset, hvor sort det hele ser ud, siger Martin Holm Fredensborg.

Ellers går den sparsomme fritid med at passe huset og rode med biler. Martin har et værksted derhjemme, hvor der er plads til diverse projekter.

- Ellers nyder jeg bare at være nygift med min bornholmske kone. Vi nåede lige bryllup og en bryllupsrejse til Prag, inden Danmark for alvor lukkede ned i foråret, slutter en lykkelig butikschef i Ølgod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce