Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny canadisk træner melder klar til volleyherrerne

Craig Marshall er fra efteråret ny cheftræner i Nordenskov Volley, hvor han glæder sig til også at blive en del af lokalsamfundet. PR-foto
En canadier afløser en anden på posten som cheftræner for volleyligaherrerne fra Nordenskov.

Nordenskov: Næste sæsons cheftræner til volleyherrerne i NUIF Elite er på plads. Det bliver også denne gang en canadisk kapacitet, og valget er faldet på den 30-årige Craig Marshall.

Han afløser Phil Dixon, som gerne vil med familien hjem til Canada igen. Det har netop været i samarbejde med den nuværende cheftræner, at den nye træner er fundet, lyder det fra klubben.

- Vi har været rigtig glade for den indsats, Phil har ydet hos os, og da det over vinteren stod klart, at han og hans kone, Kimberly, gerne ville hjem til Canada efter sæsonen, så var det oplagt, at vi sammen kiggede efter den trænerprofil, som vi fandt optimal til at overtage stafetten ud fra vores forskellige perspektiver og erfaringer fra den nu afsluttede sæson, siger sportschef i Nordenskov Volley, Jakob Møller.

Annonce

Ambitionerne er som altid høje i NUIF Elite, som også spiller i volleyligaen:

- Alt, hvad jeg har hørt om klubben, har været positivt, og jeg tror på, at setuppet vil være i stand til at konkurrere med de bedste både på kort og lang bane, siger Craig Marshall.

Det er planen, at han lander i Danmark i august, og inden da skal han sammen med sportschefen arbejde med at få den professionelle del af truppen på plads, så Nordenskov Volley igen kan tage kampen op mod landets største byer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Elever om efterskoleår med corona, nedlukning og aflysninger: - Demotiverende og ensom periode, men samtidig det bedste år nogensinde

Ugeavisen Ølgod

Frustreret Skovlund-forstander i bøn, inden det hele er slut: - Lad os få to normale uger her til sidst

Annonce