Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny forstander på Tippen ved Ansager

Henrik Gregersen bliver fra 1. februar forstander på institutionen Tippen ved Ansager.

Varde Kommune har ansat Henrik Dittmann Gregersen som ny forstander på Tippen. Den nuværende forstander går på pension den 31. januar 2016.

Henrik Gregersen begynder d. 1. februar. Som forstander på Tippen får Henrik Gregersen ansvaret for Døgninstitutionen Tippen i Ansager, STU-tilbuddet i Gårde og Familiebehandlingen Lysningen, oplyser Varde Kommune i en pressemeddelelse.

Henrik Gregersen kommer fra en stilling som afdelingsleder af heldagstilbuddet Munkgaard i Herning Kommune. Han er uddannet pædagog, har en diplomuddannelse i ledelse og flere års erfaring på det specialiserede børne- og ungeområde.

– Vi glæder os til samarbejdet med Henrik. Vi får en leder, der med stort engagement vil arbejde videre med udviklingen af Tippens tilbud med udgangspunkt i de faglige kompetencer, som er på Tippen – og som har idéer til, hvordan Tippen kan udvikle sig fremadrettet, siger Lotte Cortsen, chef for Børn og Forebyggelse i Varde Kommune.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet på Tippen, som jeg har kendskab til gennem mit tidligere arbejde som plejefamiliekonsulent i Billund Kommune. Det er næsten som at vende hjem efter at have været fire år i skoleverdenen, siger Henrik Gregersen og tilføjer:
– Med mig vil Tippen og Varde Kommune få en leder, der tænker i helheder og samarbejder tværgående omkring de børn og familier, som kommer i berøring med Tippens tilbud.

Henrik Gregersen bor i Grindsted med sin kone og to børn.

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Veteranknallertklubben Stemplerne kører på nostalgi og hygge

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Butiksbombe i dansk landsby: Fåborg får en ny døgnåben containerkøbmand

Annonce
Ugeavisen Ølgod

Seks fætre spiller på samme håndboldhold

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Ildsjæl fra Starup fylder 60

Ugeavisen Varde

Orkesterklasse optræder med lokale big bands

Ugeavisen Ølgod

84-årige Olav blev træt af et bestemt syn i ældreboligerne: Nu har han lavet en opfindelse, der er gratis og pynter

Ugeavisen Varde

LAR i Nordenskov er også by-design

Ugeavisen Ølgod

Kunstner udsmykker Kirkehuset i Ølgod

Ugeavisen Ølgod

Når der går sport i kunsten

Annonce