Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny golftræner i Ølgod

Nicolaj Viuff er ny golftræner i Ølgod. Privatfoto
Tidligere professionel golfspiller Nikolaj Viuff er ved årsskiftet blevet træner tre dage om ugen i Skærbæk Mølle Golfklub.
Annonce

Ølgod: Nikolaj Viuff blev ved årsskiftet ansat som professionel træner i Skærbæk Mølle Golfklub i Ølgod, men grundet krisen har holdtræningen indtil videre ladet vente på sig.

- Det har været en frustrerende tid, siger 27-årige Nikolaj Viuff og fortsætter:

- Men nu har Dansk Golf Union åbnet for undervisning dog med diverse restriktioner.

- At være i smuk natur

- At være social og høre historier

Annonce

Deltid fordelt på to klubber

Det er et fuldtidsjob at være golftræner for Nicolaj Viuff, som oprindeligt tog træneruddannelsen i Varde Golfklub, og har inden trænerkarrieren selv været professionel golfspiller i fem år.

- Jeg er træner i både Ølgod og i Ribe, hver uge underviser jeg tre dage i Skærbæk Mølle Golfklub i Ølgod og en dag i Ribe. Vi har mest travlt i sommerhalvåret, siger han.

Privat bor han i Varde med sin kæreste Johanne, men er oprindelig Ølgod dreng.

- Jeg træner alle aldre og begge køn i klubben i Ølgod, hvor den yngste er otte år, og den ældste over 80 år gammel på vidt forskellige niveauer, siger Nikolaj Viuff, der naturligvis ikke kan komme tæt på i en coronatid og rette på folk - deres kropsstilling og bevægelser.

Annonce

Golf og forretningsmøder

Der er mange grunde til at golfsporten er Nikolajs store passion.

- Udover at det er en dejlig sport, hvor man møder en masse mennesker, så er det også alletiders måde at netværke på, siger Nikolaj Viuff og hentyder til møder i det fri.

- Det er vist også almindeligt kendt, at mange ordner forretninger, og holder erhvervsmøder på golfbanen. Her kan man luftet hovedet, mens man tænker over tingene, inden man tager de store beslutninger, siger Nikolaj Viuff.

Om Skærbæk Mølle Golfklub

- Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod er en klub med en naturbane, der kan udfordre de fleste.

- Klubben indviede i 2005 Pay & Play banen, som har 9 huller.

- I 2006 blev 18 huls banen indviet.

- Klubben har omkring 650 medlemmer, hvoraf cirka 440 er fuldtids seniormedlemmer.

Kilde: www.sm-golfklub.dk

Annonce

Fritid og familie

Golf fylder meget i Nikolaj Viuffs liv, men der bliver også tid til andre ting.

- Jeg er vældig glad for min familie, golf er ikke en interesse jeg deler med Johanne, men når det ikke er coronatid, så spiller jeg faktisk også håndbold, siger Nikolaj Viuff.

Normalt underviser Nikolaj hold af 12 personer, men lige nu må han forholde sig individuelt til hver enkelt golf-lektion, således at alle kan få noget ud af deres træning.

- Det fungerer også fint, men giver mig mindre tid til énmandslektioner, så jeg glæder mig som alle andre fremadrettet til at verden bliver mere normal igen, siger Nikolaj Viuff, der nyder at være blevet golftræner i barndomsbyen.

Han er selv tidligere professionel golfspiller Nicolaj Viuff, nu er han træner på fuldtid i to golfklubber. Arkivfoto: Martin Ravn
Skærbæk Mølle Golfklub i Ølgod ligger i naturskønne omgivelser. PR Arkivfoto.
Det er ikke helt det samme at skulle lære fra sig i en cornoatid, som denne, når man er golftræner, siger Nicolaj Viuff, der finder alternative måder at undervise på. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce