Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny løbeklub i Agerbæk for alle med lyst til at motionere

36-årige Susanne Haarder Lorenzen er mor til tvillinger i Agerbæk, hvor hun elsker at løbetræne i sin fritid. Hun er med, når der motioneres i den nye løbeklub i byen både onsdag og lørdag. Privatfoto
Susanne har løbetrænet fast i tre år. Hun nyder, at der er startet en løbeklub op i byen, hvor man kan deltage, som man vil, to gange i ugen.
Annonce

Agerbæk: Susanne Haarder Lorenzen er 36 år og bor i Agerbæk med sin mand og parrets tvillinger.

- Jeg er aktiv i den nye løbeforening i Agerbæk Løb og Motion. Først og fremmest fordi det er socialt hyggeligt, siger Susanne, der har løbet fast flere gange i ugen siden 2017.

Løbeklubben startede i august, og indtil videre er der 25-30 motionister, der mødes i alle aldre fra femte klasse og op. De løber sammen to gange i ugen.

- Til daglig sidder jeg på kontor i Esbjerg, og så er det helt perfekt at kunne komme hjem og koble fra og ud og dyrke motionsløb, når det passer mig. Det er en dejlig fleksibel motionsform, siger hun og tilføjer:

Det er dejligt at løbetræne sammen med andre. Mest for hyggens skyld og det sociale aspekt, siger Susanne Haarder Lorenzen. Privatfoto

- Da jeg gik hjemme på barsel med tvillingerne, var det også skønt med et frirum til at få koblet fra, når min mand kom hjem fra arbejde, at jeg kunne overlade de små til ham og få mig en løbetur.

Susanne har trænet op til halvmaratons, og hun deltager også i Agerbækløbet.

I dag løber hun med sine nu seks-årige børn. Eller rettere ofte er det mor på løbetur, mens de er på cykel.

- For mig handler det med at løbetræne ikke om fart, men om at komme ud og få motion og frisk luft.


For mig handler det med at løbetræne ikke om fart, men om at komme ud og få motion og frisk luft.

Susanne Haarder Lorenzen


Den nye løbeklub i Agerbæk mødes hver onsdag klokken 18-19 og lørdag klokken 9-10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce