Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ny tankstation på vej i Ølgod

Annonce

Ølgod: Til december åbner en ny Oil tankstation i Ølgod sammen med den nye Netto i byen. Det tyskeejede Mabanaft købte i sommeren 2015 43 Haahr Benzin tankstationer i Danmark, som ligger under Oil tankstationskæden. Et europæisk olieselskab, som findes i blandt andet Tyskland, Østrig, Schweiz, Storbritannien, Ungarn og Sverige. Tankstationskæden har over 2500 tankstationer i dag i Europa, lyder det i en pressemeddelelse fra Oil.

Tankstation nummer 64 i Danmark bliver således i Ølgod og er som mange af kædens tankstationer bygget i forbindelse med en discount-butikskæde.

- Oil tankstationer er stærk på salg af brændstof og med en station i Ølgod, vil vi nu for alvorlig blive et nyt alternativ i byen, siger salgschef Peter Skjødt og tilføjer:

- Oil forventer meget af stationen i Ølgod, da vi sammen med Netto vil tilbyde alle kunder såvel privat som erhvervskunder en god rabat på deres brændstofkøb.

På spørgsmålet om, hvorvidt der er brug for flere tankstationer i denne landsdel og i Danmark i det hele taget, er salgschef Peter Skjødts svar:

- Infrastrakturen har ændret sig meget omkring byerne de senere år, og det vil forsætte fremover. Bilerne kører længere på en tank brændstof i dag, og det har medført andre indkøbsbehov hos vores kunder. Til eksempel tanker kunderne oftest, hvor deres daglige udkørselspunkt er, og hvor de kan handle fra tidlig morgen til sen aften, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Retroguld i Storegade

Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce