Annonce
Ugeavisen Ølgod

Nye folk bag baren

Forpagter Lisbeth Larsen er klar bag baren sammen med Åge M. Madsen. Til højre er det den nye indehaver af Hjørnekroen Ansager, Iver Larsen, sammen med Debbie Mathiasen. Foto: Leif Christensen

Der er igen liv i Hjørnekroen i Ansager, der kun nåede at stå tom i et par måneder.

Annonce

Ansager: Så er der igen liv i Hjørnekroen i Ansager. Kroen er solgt, og der er nye folk bag baren i den gamle kro på Doktorvej. Den gennemgående figur i kroen bliver fremover Lisbeth Larsen, der er forpagter af kroen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og tror og håber på en stor opbakning, selvom der er kommet nye værter, lyder det fra den nye »kromutter«, der skal servicere kunderne.

Hun bliver dog ikke alene, idet to af de tidligere ansatte også fremover vil hjælpe hende med det arbejde, der er ret nyt for hende.

- Jeg er uddannet køkkenleder, men har mest arbejdet i industrien, så det bliver spændende at komme i gang, noterer Lisbeth Larsen.

Lisbeth Larsen og Åge M. Madsen er klar til igen at få liv i Hjørnekroen Ansager. Foto: Leif Christensen
Annonce

Klar til musik

Hun tør ikke i skrivende stund lægge sig fast på kroens fremtidige åbningstider. Det vil efterspørgslen fra kunderne afgøre, men der vil som hidtil ikke ikke være muligt at komme ind om mandagen - det er kroens faste lukkedag.

De andre dage vil det være muligt at komme ind og få en snak måske over en kop øl eller hygge sig med pool og spilleautomater, som der er kommet nye af.

- Det meste vil køre som tidligere, og der vil også komme musikarrangementer igen, men måske ikke så ofte som tidligere, forklarer Lisbeth Larsen.

Det er arrangementer, der også samler gæster fra byer som Billund og Grindsted, mens det i dagligdagen mere er lokale kunder, der gæster Hjørnekroen. Herunder er også folk fra Tistrup, Nordenskov og Krogager.

Annonce

Ændrer på rygningen

Lisbeth Larsen kan samtidig glæde sig over, at flere lokale foreninger har bebudet, at de vender tilbage til Hjørnekroen for bl.a. at holde deres »sparefester«.

Det meste bliver ved det gamle, men Lisbeth Larsen noterer, at der ændres på reglerne omkring rygning.

- Fremover må der ikke ryges i den store krostue. Det skal ske i den lille krostue eller rygerummet, forklarer den nye forpagter, der samtidig fortæller, at der er lavet et samarbejde med »Allan's Dinér«, hvis det handler om mad.

Annonce

Byder til åbent hus

Det er i øvrigt hendes søn, Iver Larsen, der har købt den gamle kro.

- Jeg synes, det var synd, at den skulle stå tom, når der nu er sådan et hyggeligt sted, fortæller Iver Larsen om købet.

Efter købet er der blevet frisket lidt op med bl.a. maling i Hjørnekroen, så den kunne stå klar til åbningen lørdag den 12. maj.

Lørdag den 19. maj er det tid for en reception for de nye folk bag Hjørnekroen Ansager, som den hedder. Her bliver der musik med Peter Smed Andersen duo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce