Annonce
Ugeavisen Ølgod

Oplæsning og fortælling på Ølgod Bibliotek: En umulig afsked med et sommerhus

Hans Vestager læser op og fortæller om romanen Grøn himmel, som er skrevet af Rolf Bagger. Det er på Ølgod Bibliotek. PR-foto
Annonce

Ølgod: Et ældre ægtepar oplever sent i livet og ægteskabet at være uenige om de vigtigste valg i tilværelsen og tynges samtidig af familiekonflikter. Det er kort fortalt handlingen i Rolf Baggers nye roman Grøn himmel. Den vil Hans Vestager læse op fra og fortælle om på Ølgod Bibliotek fredag 13. december kl. 15-16.45.

I Grøn himmel skal ægteparret tømme og forlade deres sommerhus. Huset er solgt, men det er svært for dem at forlade det, når tiden er inde. Huset er fuld af erindringer om lys og kriser og mørke, og sommerhuset er det sidste, der i praksis knytter dem til det jævne og gode, almindelige liv, de har levet. For det aldrende par viser afskeden med det sidste, der binder dem til det, der var engang, sig at være umulig. Vejen er ikke længere.

Rolf Bagger er forfatter og journalist, og han har skrevet en række romaner, ligesom han blandt andet er tidligere medlem af bl.a. Etisk Råd.

Alle er velkomne. Biblioteket giver en kop kaffe. Ingen tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce