Annonce
Ugeavisen Ølgod

Owen Luft Kånsert i Nordenskov byder på sand parade af stjerner

Rasmus Seebach kommer til Owen Luft i Nordenskov i 2016, hvor han afslutter koncerten.

Owen Luft Kånsert udvider med et ekstra navn i 2016. Derfor begynder koncerten til næste år allerede klokken 12.30.

Annonce

Rasmus Seebach, Christopher, Wafande, L.I.G.A., Johnny Madsen, Gnags samt Poul Krebs og Michael Falch.

Der er lagt op til endnu en herlig lørdag eftermiddag og aften, når næste års udgave af Owen Luft Kånsert finder sted den 25. juni 2016. Som listen afslører, så bliver det både et dejligt gensyn med gode velkendte navne og så et goddag til nye store danske navne, der for første gang lægger vejen forbi Nordenskov.

Christopher starter koncerten allerede klokken 12.30, fordi der i 2016 er et navn mere på plakaten end tidligere. Den populære popsmed er et nyt navn på Owen Luft scenen. Han fik sit store gennembrud i 2014, og på rekordtid er han blevet et højtelsket idol og en af de mest populære sangere i Danmark – især hos det yngre kvindelige publikum.

Det samme kan siges om Rasmus Seebach, bortset fra at han nu har været toppen af dansk pop i godt syv år. Rasmus Seebach har fået æren af at lukke næste års Owen Luft Kånsert.

Gnags igen
Næste års koncert bliver også et gensyn med Gnags, som leverede en suveræn præstation, da bandet med Peter A. G. og Per Christian Frost i spidsen stod på scenen ved dette års Owen Luft. Suveræn plejer Johnny Madsen, den vestjyske mester i bluesrock, også at være.

Det samme gælder Michael Falch og Poul Krebs, der nu drager på en fælles tour, som til juni næste år kommer forbi Nordenskov. Efter mange års venskab med løbende snak om at lave noget sammen er det endelig blevet en realitet. Kan du ikke vente, så kan du i mellemtiden lytte til de to herrers spritnye fælles album.

Nye navne
De to sidste navne er begge nye på scenen i Nordenskov. L.I.G.A. kom på danskernes læber i 2013, da de fik et hit med “Skylder Dig Ik’ Noget”. Siden har L.I.G.A.-drengene turnéret landet rundt, og de har måske rekorden i længste nonstop turné på samme debutplade. Wafande er også nyt navn på Owen Luft scenen. Med ørehængende hits, personlighed og en god stemme har Wafande de seneste fire år sunget sig ind i danskernes hjerter med hits som ”Gi’ mit et smil” og ”Uartig”.

Alt i alt er der tale om et stærkt set up til næste års Owen Luft Kånsert. Som altid er der både noget nyf og noget velkendt, så både de unge og deres forældre kan gå til koncert sammen, og få en udbytterig dag med store musikoplevelser.

Billetter til februar
Billetsalget begynder torsdag den 4. februar 2016 kl. 9.00 på udvalgte salgssteder og på billetnet.
Børn under 12 år ifølge med voksne har gratis adgang. Der er gratis Legeland indtil kl. 18.00.
Der arrangeres buskørsel til og fra koncerten fra et større opland.

Se mere på http://www.owen-luft.dk/

Der bliver et genhør med Gnags til Owren Luft i 2016.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce