Annonce
Ugeavisen Ølgod

På gule plader: Helle Hallen moderniserer i bankoafdelingen

I Helle Hallen er de glade for at spille banko, men også fordi der er blevet råd til at udbedre det populære pladespil med blandt andet moderne nummerfladskærme, et opråbersystem og nye plader. Fv. Tage Christensen, Peder Foldager, Sanne Christensen og Ruth Christensen. Foto: Tatjana Johnsson
SE Vækstpulje støtter Helle Hallen med et beløb på 45.000 kroner til nyt bankoudstyr.
Annonce

Helle: I Helle Hallen har der været bankospil siden 1976. Her samles man hver søndag til det populære plade- og nummerspil. Det er landsbyerne i øst, der arrangerer de cirka 50 årlige bankospil, nemlig Starup, Årre, Nordenskov, Fåborg, Næsbjerg og Agerbæk.

- Jeg har været med, siden vi startede i 1976, siger bankoopråber Tage Christensen.

Han glæder sig til, at Helle Hallen snart får nyt opråbersystem og adskillige 32 tommers-nummerskærme, som alle kan se i salen samt nye spilleplader.

- I gamle dage, inden rygeloven trådte i kraft, var her flere mennesker, omkring 6-800 hver søndag. Nu er her cirka 220 hver søndag, siger halbestyrer og centerleder Peder Foldager, der stadig synes, det er et flot antal, især når man tænker på, hvor mange der i dag spiller både bingo og banko online på internettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce