Annonce
Ugeavisen Ølgod

Påskekasser og pynt i massevis er klar i Ølgod

Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog (til højre) og næstformand i Ølgod Handel og Erhverv Vivi Eskildsen. PR-foto

Ølgod: I forbindelse med påsken kan du i uge 13, 14 og 15 deltage i konkurrencer og se den stemningsskabende påskeudsmykning. Bag initiativet står Ølgod Handel og Erhverv. Det oplyser Ølgod Handel og Erhverv i en pressemeddelelse.

Med to konkurrencer om påskeæg, påskejagt, stenmaling og masser af dekoration og påskepynt er det i år noget særligt at besøge Ølgod i forbindelse med påsken, som strækker sig helt til den 17. april.

- Vi har forsøgt, på bedste corona-venlige facon, at skabe aktivitet og stemning i Ølgod,  fortæller Kirstine Faber Krog, der ved udgangen af måneden fratræder sin stilling som erhvervsudviklingschef ved Ølgod Handel og Erhverv.

Kører du gennem Storegade, vil du passere 30 store påskeæg, der hænger over vejen i den wire, som julebelysningen normalt hænger ned fra. Imellem hotellet og bageren samt i passagen, der forbinder Storegade med Torvet, er der pyntet med et væld af påskeæg og blomster fra genbrugsforretninger.

Inde i Pagoden har dagplejebørn pyntet op. Her er der også plads til dit hjemmelavede påskepynt. Dit hjemmelavede samt gamle påskepynt kan du ligeledes hænge på træet ved siden af Din Tøjmand Henrik på Storegade.

Annonce

Konkurrencer om påskeæg

Samstyrken har gennem en længere periode gået og arbejdet på en stor påskedekoration, der er blevet opsat ved siden af Pagoden på Torvet. Derudover har de lavet påskeæg i træ, som indgår i en af de to konkurrencer.

Tager du et smut forbi byens forretninger, kan du gratis få udleveret en flyer, der fortæller om de to konkurrencer. Den ene er en påske-skattejagt. Den anden er en kreativ konkurrence med maling af sten, så de ligner påskeæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce