Annonce
Ugeavisen Ølgod

Peter Pan: Sara tager Drabanterne med til Ønskeøen til jul

Lille Aija er Sara Jeppesens første barn. Selvom de er på barsel, instruerer mor stadig teater i sin "fritid". Foto: Tatjana Johnsson
Selvom hun er alenemor til Aija på seks måneder, er Sara Jeppesen i fuld gang med at instruere Peter Pan for Drabanterne.
Annonce

Ølgod: Sara Jeppesen (25) er nybagt mor til Aija på et halvt år, og så er hun vild med teaterbørn og unge og snart aktuel som instruktør for fjerde gang i Drabanternes børne- og ungdomsforestilling, der i år er Peter Pan, Ønskeøen med premiere den 6. december.

- Jeg er vild med at spille teater og begyndte i teaterforeningen Drabanterne, da jeg var 12 år. Det var en veninde, der fik mig med, for jeg var ret genert. Jeg kommer aldrig til at spille de store hovedroller, for jeg er ikke specielt god til at synge, og en hovedrolleindehaver skal jo både kunne spille, synge og danse, men det gør ikke spor, siger Sara Jeppesen.

Peter Pan i Ølgod

- Peter Pan, Ønskeøen opføres i aulaen på Ølgod Skole den 6-8. December, fredag og lørdag klokken 10 og søndag klokken. 14. Billetter ved indgangen.
Annonce

Audition

For et par uger siden var der audition til de 28 roller i stykket Peter Pan, Ønskeøen, der er besat af lokale børn og unge fra 3.-9. klasse, hvor hovedrollen som Peter Pan spilles af Bjørk Mikkelsen fra Varde.

- Vores øveforløb er hver onsdag aften samt fire weekender, og når vi nærmer os premieren, øver vi både lørdag og søndag. Jeg får hjælp til at passe Aija, som jeg er alene med, og jeg er meget glad for den store støtte og opbakning fra familie og venner, der gør, at jeg kan instruere igen så hurtigt igen efter fødslen, for jeg nyder det virkelig, siger Sara Jeppesen og tilføjer:

- Jeg har også været svømmetræner for børn, og er så er jeg jo ikke helt alene om 28 børn og unge, vi arbejder jo sammen flere af gangen med koreografen Anja Dam og korlederen Bente Agis Nielsen.

Annonce

Kreativt arbejdsliv

Når Sara Jeppesen ikke er på barsel, arbejder hun i salgsafdelingen i Grindsted hos Vindig, der sælger brugskunst og selvproducerede lys. Her er hun i øvrigt også er udlært.

- Jeg stortrives på mit job og er også med ude på messer, hvor vi udover salgsarbejdet også udfører opgaver omkring opbygning af stand, showroom og dekoration. Selvom min fritid går med børn og unge, så er der også erfaring fra mit arbejde, jeg kan bruge med børnene. Jeg kan for eksempel godt tåle at få et nej, så går jeg bare en anden vej og åbner en anden dør at gå ind af, siger hun.

Børne- og unge-instruktør Sara Jeppesen og lille Aija hygger i sofaen hjemme i lejligheden i Ølgod. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Peter Pan

Forestillingen Peter Pan spiller i aulaen på Ølgod Skole fra fredag den 6. til og med søndag den 8. december.

- Peter Pan-stykket har jeg valgt, fordi det er så klassisk og et sjovt stykke at spille, og moralen, med at huske barnet i sig selv og turde tro på livets magi og bringe den med ind i det voksne liv, går aldrig af mode og er evig aktuel, siger Sara Jeppesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

35 års jubilæum

Annonce