Annonce
Ugeavisen Ølgod

Politikerne fik styr på udgifter: Nu kan Byens Rum blive færdigt

Byens Rum i Årre spirer frem. Nu tror formand på, at det kan blive helt færdigt, men det kræver lidt ændringer i projektet. Arkivfoto: André Thorup
Annonce

Årre: Varde Kommune giver ekstra 165.000 kroner til Byens Rum i Årre, og Poul Verner Christensen, formand for Årre Borgerforening, håber, at hele projektet nu kan blive færdigt, hvis der bliver lavet små ændringer.

Byens Rum er en stor plads ved Årre Børnecenter, der både kan bruges af børnene i skolen og børnehaven og af resten af byen.

Årre var løbet ind i uforudsete udgifter for 250.000 kroner og kunne derfor ikke færdiggøre projektet. Da borgerforeningen søgte om de 250.000 kroner, sagde politikerne nej.

Men efter yderligere dialog viser det sig, at der med projektmidlerne er blevet betalt for flytning af et cykelskur og anlæg af en brandvej, og det er egentlig noget, som kommunen bør betale for. Politikerne i økonomiudvalget har derfor bevilget de 165.000 kroner, som kræfterne i Årre har brugt på de to ting.

- Havde man spurgt inden eller drøftet det med Varde Kommune, så havde det sandsynligvis været kommunale udgifter, siger borgmester Erik Buhl (V).

En del af pladsen nærmede sig at være færdig, da JydskeVestkysten senest var på besøg. Arkivfoto: André Thorup
Som det ses i baggrunden er der forhøjninger i kanterne, der fungerer som bænk. Arkivfoto: André Thorup
Meget vand i løbet af vinteren har forsinket projektet lidt. Arkivfoto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

25-års jubilæum

Annonce