Annonce
Ugeavisen Ølgod

Praktiserende læge køber klinik i Ølgod

Lægeklinikken i Ølgod er solgt til en praktiserende læge. Den blev etableret, mens der var lægemangel i området, og Region Syddanmark ikke kunne finde en læge til at overtage på almindelige vilkår. Arkivfoto
Praktiserende læge Jacob Søndergaard har købt lægeklinikken på Vestergade 10 i Ølgod. Alle patienter og personale bliver. Klinikken har tidligere været svær for Region Syddanmark at sælge.
Annonce

Ølgod: Jacob Søndergaard, praktiserende læge, har købt lægeklinikken på Vestergade 10 i Ølgod. Han overtager klinikken 1. oktober. Alle 3400 patienter og hele personalet bliver i lægeklinikken. Patienterne overgår automatisk til den nye læge og vil få tilsendt et nyt sundhedskort.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Jacob Søndergaard glæder sig over, at personalet vil fortsætte i klinikken.

- Det er super godt, at klinikkens personale har lyst til at blive i klinikken, når jeg overtager, for de er dygtige, og for patienterne er det også rart at møde kendte ansigter. Det er på alle måder en rigtig fin klinik, så jeg er sikker på, at jeg vil falde rigtig godt til i Ølgod, siger Jacob Søndergaard i pressemeddelelsen.

Annonce

Kunne ikke finde læge til at overtage

Klinikken blev overtaget af det offentlige, mens der var lægemangel i området, og Region Syddanmark ikke kunne finde en praktiserende læge, som ville overtage den på almindelige vilkår.

Derfor indgik regionen en aftale med Alles Lægehus om at drive klinikken i fire år, hvorefter den skulle udbydes til salg igen.

Derfor glæder det udvalgsformand Bo Libergren(V) fra Udvalget for det nære sundhedsvæsen i Region Syddanmark.

- Jeg er rigtig glad for, at regionens indsats med at tiltrække læger går så godt, at vi kan sælge klinikken videre. Der var faktisk tre mulige købere, og det viser, at det generelt går fremad med lægedækningen i regionen. Samtidig vil jeg også gerne takke Alles Lægehus, som stod klar, da vi havde brug for dem. De har gjort et godt stykke arbejde, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Garagen brænder!

Annonce