Annonce
Ugeavisen Ølgod

Revisor rykker ind i den gamle Andelskasse i Glejbjerg

Claus Kokholm management ApS flytter pr. 1 april ind i den gamle Andelskasse i Glejbjerg. Foto: Claus Kokholm Management

Glejbjerg: Indtil efteråret 2020 husede bygningen en frisør, men fra 1. april er der indgået en lejeaftale mellem ejeren af ”Den gamle Andelskasse” i Glejbjerg og regnskabsfirmaet Claus Kokholm management ApS.

Kontorerne skal frem til åbningen opdateres med internet og andre småting, men allerede inden for et par uger, vil revisor Claus Kokholm være at finde dagligt på adressen i Glejbjerg. Det oplyser Claus Kokholm management i en pressemeddelelse.

Claus Kokholm management ApS blev stiftet i 2019, og var oprindeligt drevet som et konsulenthus fra hans private adresse i Glejbjerg. Som følge af en stærk nedgang i salget af konsulentydelserne under Covid-19 pandemien, så var det nødvendigt at omlægge aktiviteterne.

- Det hele er gået lidt stærkt, og lidt i det stille, men jeg håber at en placering i Glejbjerg city center, vil være med til at udbrede kendskabet til firmaet, og de opgaver vi kan løse, udtaler Claus Kokholm i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce