Annonce
Ugeavisen Ølgod

Rideklub får penge fra Nytårskoncerten

Conny Lund og Nanna Buhl repræsenterede Rideklubben Ansager. Conny sidder i bestyrelsen, mens Nanna er staldansvarlig og træner. Foto: Karina Øhlenschlæger

Mandag blev næste års navne til Nytårskoncerten i Varde præsenteret, Andrea Gadeberg og Søren Sko, samtidig blev overskuddet fra i år delt ud.

Annonce

Ansager/Varde: Hvert år i januar er der nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps (SMUK) i Lerpøthallen i Varde. Koncerten er et samarbejde mellem Varde Kommune og de tre garnisoner i kommunen. Overskuddet fordeles med 60 procent til garnisonerne og 40 procent til almennyttige formål for børn og unge i Varde Kommune, hvor kommunen hvert år vælger to klubben til at modtage pengene.

Den ene af årets to modtagere blev Rideklubben Ansager, og borgmester Erik Buhl (V) roste dem for deres arbejde med at flytte klubben og bygge den op igen et nyt sted - på en gård uden for Ansager, hvor de bygger om fra kostald til rideklub.

- Samtidig har I holdt klubben kørende, eller det er vel ridende, lød det fra borgmesteren, som kaldte de 3110 kroner, klubben modtager, for et lille skulderklap.

- Det er dejligt med fokus på de mindre klubber. Det her lille skulderklap er et stort skulderklap for os, siger Nanna Buhl, der underviser og er staldansvarlig i Rideklubben Ansager.

Den anden klub, der modtog et økonomisk skulderklap, var Varde Bueskyttelaug.

Koncerten

Holdes for 17. gang den 16. januar 2019.Billetsalget går i gang den 3. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Fokus på Agerbæk

Annonce